Daca tot sunteti in aceiasi scoala vorbiti de profesori, de materii care va place si care nu, e mai usor asa.
Pe mes puteti vorbi si de hobby-uri si despre multe altele.
Nu o sa muste iti zic eu.
Mai bine incerci decat sa stai in asteptare pana cand o sa il abordeze o fata poate mai putin placuta decat tine dar cu mai mult tupeu.
Succes!
In cazuri din astea pune intrebari de copcii mici, intreaba-l de zodie de gusturi de muzica filme mai spui si tu de tine si incet incet va dati drumul, sau cauta si tu motive sa te duci la el in clasa sa iei un burete o creta ceva mai vb pe hol despre teste despre ce materii-i plac, despre scoala in general, incet incet.
Pai daca zici ca vorbiti pe mess ar trebui sa fiu un pic mai simplu. Poti sa-l intrebi pe mess daca are iubita, ce fel de fete ii plac, chestii d-astea. Asa ca sa socializati si sa iti fie mai usor fata in fata sa stai de vb cu el. Dar inainte de a-l aborda asa pe mess, zic sa-i dai un mass intai, unu d-ala cu "ce parere ai despre mine? 1 draguta, 2 frum, 3 nu stiu ce" si mai zici la final raspuns obligatoriu. Poti sa i-l trimiti doar lui si sa scrii la final mass . ii dai atunci cand e el pe mess bineinteles si nu e busy sau dnd.
Asta ca sa se bage el in seama cu tine si sa nu fii tu aia care se "baga" pe el.
Poti de asemenea sa te duci la el in clasa si sa ceri si tu ceva creta, burete sau poti sa-l opresti cand e in preajma usii de la clasa lui si sa-i ceri burete sau creta
si nu mai am idei acum, dar daca le pui in practica p-astea n-are cum sa nu iasa ceva, bine o sa iasa daca si el te place, daca nu da niciun semn inseamna ca nu te place.
Pai, trebuie sa iti faci curaj sa ii spui ce simti pentru ele...Stiu ca e greu.Si mie mi se intampla la fel. Dupa ce ii spui ce simti il intrebi daca simte ceva pentru tine, sau daca nnu are prietena(inainte sa ii spui ce simti).... Sper ca te-am ajutat.Multa bafta.
Asa sunt si eu! Nu am curaj sa-l intreb. Da acu suntem prieteni si e totul ok ! Iao cu inceputul:
1.Imprieteneste-te cu el, facand parte la o activitate comuna.
2.Pe mess il mai intrebi
Bananacantareata87 întreabă: