E putin probabil sa ai o intarziere de 10 zile din cauza antibioticelor. Daca ai folosit prezervativ corect la fiecare contact sexual, riscul de sarcina e minim (nu zero, fiindca nu exista nici o metoda de contraceptie 100% sigura).
Oricum, o intarziere atat de mare impune vizita rapida la ginecolog. Asa ca, cel mai tarziu luni sau marti, fa-ti un test de sarcina din urina de dimineata si apoi du-te la ginecolog.
Antibioticul nu are nici o legatura...se mai intampla sa intarzie, iar u ai zis ca v-ati protejat... dar ca sa fi tu linistita poti lua un test de sarcina
E ff posibil sa intarzie din cauza actului sexual, mai ales daca esti la inceputhormonii o iu razna... nu te pnica, daca ati folosit prezervativ, iar acesta nu s-a rupt nu ai de ce sa iti faci griji si nu te mai stresa, si stresul determina dereglari menstruale!
E posibil sa intarzie, daca te-ai protejat nu cred ca esti insarcinata, fa-ti pentru linistea ta un test si mergi la doctor
Am uitat sa mentionez ca mi-am facut test si a iesit negativ.prez nu s-a rupt...in iunie mi-a venit pe 28 si a tinut pana pe 1 iulie... apoi mi-a mai venit pe 1 august(pe 20 iulie am fost internata in spital, deoarece am facut gastrita din cauza stresului-bacu si-a facut prezenta-am urmat si atunci tratament cu antibiotice)...si acum nu stiu ce sa fac...il aveam destul de regulat pentru ca timp de 1 si 7 luni am luat antibebe si am incetat sa mai iau din cauza reactiilor adverse...am luat cateva kg in plus...de atunci numai cu prez...niciodata fara...de cand mi-am inceput viata sex au trecut 2 ani si cateva luni...mersi mult
Remusopen întreabă: