Pana acum nu-ti-a venit regulat, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, poate dura pana la doi ani reglarea ciclului.Ca sa nu-ti mai faci griji, mai bine discuta cu mama ta sau o persoana mai mare care sa-ti explice mai detaliat, iar daca nu ai cu cine du-te la un ginecolog si discuta cu el.
E normal sa nu ai ciclul regulat inca de la inceput. Dureaza cativa ani sa se regleze. Stai linistita!
Fosta mea mi-a spus ca ei odata nu i-a venit 3 luni de zile cand inca era virgina. La varsta ta inca nu s-a reglat deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca totusi vezi ca mai trece mult timp si tot nu se intampla nimic, o mica excursie pana la ginecolog nu strica.
Numai bine, Shin
Eu cred ca daa n-ai dureri ai putea sa mai astepti o vreme. Desi nu e rau sa te duci la ginecolog. Fiind virgina nu te va consulta ca pe femei, iti va face o ecografie si niste analize.
Am fost si eu in situatia asta! ca nu imi venea regulat...
pe mine m-a dus mama la ginecolog si mi-a zis ca nu e nimic grav faptul acesta doar ca in corpul meu se fac schimbari si acela e motivu...
daca vrei poti merge la ginecolog dar o sa iti zica acelasi lucru.
intr-un final mie mi-a venit si acum cat de cat am regulat
Cred ca este o dereglare hormonala mai mult ca sigur! nu cred ca e nimic grav dar ca sa stai fara griji mai bine mergi la un ginecolog
Nu iti face probleme, ai ciclu neregulat dar asta dureaza doar cativa ani apoi vei avea regulat. dar tine minte ca igiena e ff importanta.