Buna.Am trecut si eu prin situatia asta.
I-am spus prietenei mele ca nu rezolva nimic daca se cearta cu mine pentru ca mie nu imi place de respectivul baiat si indiferent ce ar fi nu as putea renunta la ea pentru un baiat.O prietena buna nu gasesti de multe ori in viata pe cand baieti gasesti pe toate strazile.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?
FunnyMoment
Poate prietena ta avea motive sa creada asta. De exemplu eu m-am certat cu fosta mea cea mai buna prietena pentru ca ea zicea ca nu il place si eu il placeam in secret si ea a tipat in gura mare in mijlocul strazii ca mie imi place de respectivul langa persoana care nu trebuia sa afle lucrul asta si mereu se ducea pe langa el si se baga in seama cu el si cand am facut o poza de grup el voia sa isi puna mana dupa gatul nostru si desi ma bagasem sa ma ia pe mine in brate:X asa zisa mea prietena s-a bagat in locul meu si a iesit ea in poza alaturi de el. Vorbeste cu ea si intreab'o de ce crede ca tu il placi. Ascult'o si poate va veti impaca. Succes!
Si eu am trecut prin situatia asta.Eu i'am aratat prietenei mele ca nu il plac.De fiecare data cand se apropia de mine, ma indepartam de el aratandu'i ca nu sunt interesata.Bafta :*
Eu daca as avea situatia asta eas spune sa nu il mai placa ea si sa ii spui si tu baiatului respectiv ca nu il placi sa ii zici prietenei tale sa va impacati si sa lasati baiatul in pace. Na eu asta as face. Succes
linarkfts întreabă: