Ce sa stii tu la varsta asta despre iubire? Mai bine iesi pe afara si joacate si lasa iubirea pentru o varsta mai mare.Nu cred ca ai tu nevoie de prieten.
Esti sigura ca e vorba de tine? te intreb asta ca la o intrebare ai raspuns ca ai 13 ani si tare ma indoiesc ca la varsta de 10 ani sa fi avut acele sentimente
Stii cum se zice:
sufera cel ce iubeste, cel iubit isi bate joc!
incearca sa nu il mai cauti cateva zile si in felel asta vezi daca mai tine la tine!
sper ca te-am ajutat! mult noroc!
Tipul evident ca are niste programe de comportament. Nu stiu ce sa zic despre iubire; poate de tinut, tine la tine (in felul lui). Incearca sa te impui putin in fata lui. El a vazut ca poate face cu tine sau din tine orice vrea si normal ca ii place. Stie ca tu nu te vei desparti de el, ca vei lasa tot timpul de la tine pentru a nu pune in pericol relatia si ca daca el se va plictisi la un moment dat, tu il vei primi, oricum, oricand inapoi. Nu e deloc bine ca l-ai obisnuit asa. Purtati o discutie, stabileste niste reguli. Tu nu esti singura care trebuie sa faca compromisuri, pentru o relatie e nevoie de doi. Bafta
beausingurlamasamea întreabă: