| miky_2929 a întrebat:

Buna am si eu o problemahappy. sunt cu prietenul meu de aproape 2 luni si il iubesc enorm... dar nu stiu daca el simte la felhappyimi da mesaje aproape din ora in ora.este foarte gelos.la fiecare mesaj. sfarsitul este(te bsk enorm). dar fata in fata nu mi-a zis-o de cat 1 singura data. ce as putea sa fac ca sa vad daca ma iubestesad? ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| nicoleta01 a răspuns:

2 luni. e putin. mie dupa 3 luni mi. a spus ca ma iubeste. trebuie sa simti si tu daca el te iubeste. din cate spui tu este clar ca cel putin tine la tine. intreaba-l si uitate in ochii lui :X succes :*

5 răspunsuri:
| bluepuff a răspuns:

Uita-te in ochiii lui si spune-i ca il iubesti, daca si el simte la fel iti va spune si numai dupa privire iti vei da seama daca minte sau nu.
Poate e mai timid si nu are curajul sa o spuna in fata sau se gandeste ca ti-o iei in cap daca isi arata adevaratele sentimente, arata-i ca nu o sa se intample asa, fa tu primul pas. Poti sa vorbesti cu el despre asta, il intrebi daca tine cu adevarat la tine si o sa-ti spuna. Insista pe chestia asta si ai grije ca orice gest minor poate inseamna foarte mult. Iubiti-va mult, succes.

| myrazvy a răspuns:

Scumpo e usor sa spui te iubesc, e greu sa simti ca iubesti e greu sa arati ca iubesti. nu da o avere pe niste cuvinte, in dragoste totul se simte.

| fabiola a răspuns:

Nu stiu cat de mult conteaza o declaratie cat conteaza ceea ce simti tu.Cineva spunea odata aici pe TPU si mi-a placut ideea lui:cand am iubit cu adevarat nu a mai fost nevoie de cuvinte!

| TąNyą a răspuns:

Întreabă-l faţă în faţă dacă te iubeşte şi uită-te la privirea şi gesturile pe care le face.
De ţinut ţine la tine. tongue deci mai rămâne să-ţi spună în faţă şi să te iubească mai mult.

FantaSZy.

| hehehe a răspuns:

Intreba-l. "Ma iubesti? " El probabil o sa zica " da " sau "normal". Spune-i " OK. atunci vreau sa o aud din gura ta. Vreau sa te uiti in ochii mei si sa'mi spui ca ma iubesti. vreau sa ma conving". Parerea mea.
Succes!

Emmy.