| printzythairina a întrebat:

Buna Am si eu o problema.Sunt cu un baiat de aproximativ 4 ani.se comporta foarte frumos cu mine, credeam ca nu mai este nimeni ca el.de curand(2 luni)m.am mutat la el, acum se comporta foarte urat cu mine, ma jigneste, chiar a si dat in mine de 3 ori, ce inainte nu s. a intamplat.Nu stiu ce sa fac sa mai raman cu el sau nu.il iubesc dar eu nu accept sa ma umileasca in felul asta.ASTEPT RASPUS.Multumesc

Răspuns Câştigător
| Luori a răspuns:

Ai putea incerca, insa atat timp cat nu esti lovita, agresata, atat cat mai esti dispusa sa duci, motivele lui pentru care el s-a schimbat, si-a schimbat caracterul, faptele.
Bineinteles, si cred ca stii si tu, ca nu trebuie sa suporti toate acestea. Daca te-a lovit ( SI NU NUMAI O DATA ), ti-a demonstrat ca nu te iubeste, nu te respecta, nu te pretuieste. Asa vrei sa traiesti langa el?

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Vorbeste cu el despre asta, si ii vei prezenta consecintele daca mai continua sa se comporte in halul asta cu tine. Spune-i ca vrei sa fie ca inainte, sa te respecta si sa-ti arate ca te iubeste.

| foxi a răspuns:

Fugi cat te tin picioarele de un mitocan ca acesta!

| Lacoste a răspuns:

Trebuie sa iei cea mai buna decizie pentru tine, chiar daca doare. Daca intr-un timp atat de scurt a inceput sa iti vorbeasca urat si cei mai grav sa dea in tine, atunci sa fii sigura ca asa va fi mereu.E ciudat faptul ca in astia 4 ani nu ai observat un comportament de genul la el, pentru ca daca ai fi vazut atunci nu ai mai fi facut pasul asta. Oricat de mult il iubesti, pune-te pe primul plan si ia cea mai buna decizie pentru tine, viata alaturi de un om violent e crunta.Se pare ca abia acum si-a dezvaluit adevarata identitate.Vei suferi putin dupa el, dar iti va trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E greu dar lasa-l, nu merita, asa se va comporta toata viata.

| RAP19982PAC a răspuns:

Pai...Daca asa ti-a facut.Lasa-l, n-are rost.straight face.Asa o sa-ti faca mereu. Lasa-l, uita de el gaseste-ti alt prieten pentru ca nu merita sa stai cu asemenea baiat.