Pai e asa din cauza emotiilor.nu stiu dar daca e prima data e normal sa fie asa dar daca nu e prima data poate nu esti pregatita sa o faci cu el chiar daca il iubesti si daca uh ai avut noroc sa gasesti un baiat cum e el adica sa te astepte sa nu te oblige sau sa te ameninte pe tema asta e foarte bine nai dc sa te grabesti faceti doar preludiu si opritiva ...pana cand o sa fiti gata sper ca te-am ajutat ...ciao! funda?
Un singur cuvant: Alcool. Mai exact vin rosu. Te scapa de inhibitii... si nu glumesc.
Si eu am fost asa prima data, pentru ca la inceput e mai greu. Poate ca nu esti inca pregatita, mai asteapta un pic. Daca si dupa ce a trecut un timp mai gandesti la fel spune-i prietenului tau cum ai vrea sa fie prima oara pentru tine. Cam asa a fost la mine. Dupa aia totul merge de la sine. Sper ca te-am ajutat
Fi atenta il iubesti?[ ]vreti sa fiti impreuna dati drumu elibereazate eu sunt baiat si stiu prin cate a trecut gacicama cu chestia asta! fi curajoasa! dar iti spun ca trebuie sa ai peste 15 ani sat te ft in piz.asa atat iti spun e alegerea ta!