Parerea mea e ca daca el nu stie cum sa faca sa iti demosntreze ca te iubeste si te intreaba pe tine ce sa faca atunci mai mult de 50 % nu cred ca te iubeste la fel de mult cat se si exprima. E adevarat ca iubirea se poate exprima in foarte multe feluri si el poate s-a exprimat intr-un fel in care tu nu te-ai prins. Dar totusi daca s-a ajuns acolo sa te intrebe el ce vrei sa faca ca sa iti demonstreze ca te iubeste deja nu mi se pare ceva destul de normal.
Alecsa, in ziua de azi cuvintele nu valoreaza prea mult... Oricine se pricepe la mintit
Faptele sunt cele ce spun adevarul.Am avut si eu pe cineva si`mi spunea ca ma iubeste nspus de mult insa respect canci, intelegere canci - de multe ori ma simteam un ultim om datorita ei. Sa-ti demonstreze fiind alaturi de tine mereu, lasand totul la o parte pentru tine, intelegandu`te si facandu`te sa zambesti, sa te simti importanta. Daca vrea sa-i demonstrezi prin sex, atunci cauta`ti pe altcineva
Asta e doar o parere, tu alegi ce sa faci. dar ca pe un sfat :ascultati ratiunea nu inima