| alecsa_4123 a întrebat:

Bunahappy
Am si Eu o Problema. Sunt impreuna cu Iubitul meu de 6 luni. el spune ca ma iubeste. dar eu nu sunt foarte sigura de sentimentele lui. i-am spus asta. dar el doreste sa-i spun cum as vrea sa mi demonstreze faptul ca ma iubeste. Deci chiar nu am idee ce sa-i spun! Imi Poate da cineva un sfat. Va Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| seby8873 a răspuns:

Parerea mea e ca daca el nu stie cum sa faca sa iti demosntreze ca te iubeste si te intreaba pe tine ce sa faca atunci mai mult de 50 % nu cred ca te iubeste la fel de mult cat se si exprima. E adevarat ca iubirea se poate exprima in foarte multe feluri si el poate s-a exprimat intr-un fel in care tu nu te-ai prins. Dar totusi daca s-a ajuns acolo sa te intrebe el ce vrei sa faca ca sa iti demonstreze ca te iubeste deja nu mi se pare ceva destul de normal.

2 răspunsuri:
| Puffulets ♥ a răspuns:

Zi sa treaca la fapte. Ca vorbele nu mai au valoare in ziua de azi!happy

| catalin_4060 a răspuns:

Alecsa, in ziua de azi cuvintele nu valoreaza prea mult... Oricine se pricepe la mintithappy
Faptele sunt cele ce spun adevarul.Am avut si eu pe cineva si`mi spunea ca ma iubeste nspus de mult insa respect canci, intelegere canci - de multe ori ma simteam un ultim om datorita ei. Sa-ti demonstreze fiind alaturi de tine mereu, lasand totul la o parte pentru tine, intelegandu`te si facandu`te sa zambesti, sa te simti importanta. Daca vrea sa-i demonstrezi prin sex, atunci cauta`ti pe altcinevabig grin
Asta e doar o parere, tu alegi ce sa faci. dar ca pe un sfat :ascultati ratiunea nu inimahappy