Pai ar fi bine sa vezi cum te simti atunci cand il saruti, atunci vei afla daca vrei sau nu sa fii cu el. Daca nu ii spui ceva in genu : "Scuze, dar nu mai vreau sa fiu cu tine, vreau sa ne despartim..."
Daca vrei sa te desparti de el gandeste-te bine si fi sigura de sentimentele tale, vine Craciunul, ramaneti impreuna, distrati-va cat puteti
Eu zic ca dragostea nu moare....incercati sa aveti m ai mult contact sa fiti aproape mereu unul langa altul... mergeti intr-un loc secret ( cum au indragostitii din filme ca de exemplu o gradina veche sau mai stiu eu ce) si spuneti ca e locul vostru, cautati lucruri pe care le aveti i comun sigur iti v-a placea din nou de el iar daca nu sa incerci sa il iei cu usurelul si sa ii explici ca nu maio simti chimiia aceea de la inceput si vrei sa iei o pauza ca sa vezi ce se intampla, dca aiti e dor de el in acea "pauza" atunci te sfatuiesc sa te intorci la el sau daca nu sunt sigura ca esti drayguta si vei depasiii cu usurinta aceste momnte poate te vei cupla cu altcineva in prag de sarbatori
Asa e deoarece el e primul cu care te intilnesti.Tu vreai ca totul sa fie perfect si de aia ii observi defectele.Dar sa stii ca la nimeni nu este totul perfect.Le pare ideal deoarece se iubesc,deci mai stai cu el,sarutativa, incearca sa-i faci complimente, ai o atitudine mai dragastoasa, si daca tot nu-ti place, atunci lasa-l.