| d33a_7530 a întrebat:

Am si eu o problema zic eu destul de mare sa incep cu inceputul acum cateva luni am intalnit un tip destul de dragut iar intr-o zi m-am hotarat sa-i cunosc prietenii asa ca am intrat pe hi5 le-am trimis cateva mesaje prin care le-am cerut id-ul lor de mess in acea zii am primit si id-urile lor si le-am dat add in lista de mess am inceput sa vorbim pe mess dupa la telefon urmand ca acum de Pasti sa ne intalnim dar nu stiu ce se intampla din cate observ sunt foarte suparate pe mine si nu inteleg motivul. una din ele atunci cand vede ca intru pe mess iese cealalta imi raspunde foarte scurt iar daac o intreb motivul pentru care e suparata imi spune ca nu e dar se observa diferenta dintre tipa care era cu ceva timp in urma si tipa care e acum parintii mei si aproape toti din familie nu sunt de acord cu relatia mea cu tipul respectiv si nici cu prietenia mea cu amicii si amicele lui si prin diferite metoate poate au obtinut numerele lor si le-au sunat si ma gandesc ca poate le-au interzis lor, cat si lui sa mai discute cu mine cum pot sa aflu care este motivul pentru care s-au suparat pe mine si cum as putea sa le impac?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii ca parintii tai nu sunt de acord u prietenia lor, dar nu trebuie sa ii bagein seama, nu vor stii ei ca vorbesti cu prieteneii tai big grin

| d33a_7530 explică:

Da.de el sunt indragostita normal... m-am gandit si eu dupa cateva luni ca nu e prea bine ca am intrat eu in legatura cu prietenii lui si ca el e cel care ar fi trebuit sa mi prezinte dar intre timp am inceput sa ma inteleg foarte bine cu ele, iar atunci cand ma certam cu prietenul meu ele au fost cele care m-au tinut la curent cu ce se mai intampla cu el si pot sa spun ca mi-au fost chiar de un real ajutor, acum sper sa nu aiba o influenta negativa asupra lui