Cred ca ar trebui sa vorbiti cu parintii tai f serios, si sa incercati sa ii convingeti ca va iubiti si ca orice ar fi o sa ramai cu el...tremini scoala si dupa vezi tu, dar nu renunta la scoala, fa tot posibilul sa nu renunti nici la el, gandeste-te la ce te ast daca pleci cu el: ce viitor it poate oferi el, cu ce te intretine, de unde bani. Si el si sc e cel mai bine, parerea mea.succes
Termina-ti scoala.Mai ai un singur an, e pacat sa arunci atata munca acum.La varsta la care esti,asta faci, pentru ca poti sa o faci, sa-ti termini scoala.Peste 5 ani sau mai mult,nu vei avea de facut un singur an cat mai ai acum,iti vei pierde obisnuinta sa stai sa inveti,o sa-ti fie greu sa termini liceul,pe care acum, un doi, il termini.Stiu ca inima ta te trage sa lasi si scoala si tot, si sa pleci. Daca dragostea voastra e asa mare, va rezista un an.Pe urma,poti pleca,dar cu bac-ul in buzunar! Ca parintii tai se opun,mi se pare normal, ei vor sa te vada bine si sunt speriati de drumul pe care te gandesti sa apuci.Tu decizi, dar vezi sa nu regreti.
Buna.
Hai sa iti spun ceva,nu da parintii la o parte parintii sunt pe primul loc. Termina scoala,nu pleca cu prietenul tau gandeste`te si la parinti. Pai poate nu sunt de acord cu el poate ca stiu ceva,tu incerca sa ii arati daca intr`adevar ii un baiat bun, nu golan, care te iubeste cu adevarat. Poarta o discutie cu ei. Invata la scoala, nu iesi pana tarziu in oras ca sa ii impaci.Nu uita parintii sunt ce`i care te`au facut,ce`i care te`au crescut, te`au purtat in scoala, ti-au dat in majoritate tot ce ai vrut.
Sper ca te-am ajutat si sa iti bagi mintile in cap:*
Funda?
Poi depinde de ceea ce iti doresti tu!
Poi mai ai un an de scoala nu stiu de ce la-i pierde... dupa parerea mea ar trebui sa termini liceul si apoi poti sa pleci cu el
Liceul iti va fi de ajutor!
Funda?
Pai el nu vroia in nici un caz sa renunt la scoala pana am avut probleme cu ai mei, el munceste si nu ar fi o problema cu intretinutul.dar daca vreau sa ma inscriu la scoala la fara frecventa imi trebuie semnatura parintilor?