| darkprincesskiss a întrebat:

Am si eu o problemuta sad. Acum 2 saptamani m-am despartit de iubitul meu pentru ca mereu imi zicea ca il insel si chiar nu il inselam si ma rugam de 3 saptamani sa vina sa ne intalnim si mereu gasea motive sa nu vina, gen ca are treaba ca lucreaza sau nu are bani si seara avea mereu bani de bere si alte prostii. Dar acum de cand ne-am despartit inca vorbim si imi vorbeste aproape mai frumos ca atunci cand eram impreuna si cand i-am zis sa ne impacam a zis ca nu stie, sa mai vorbim. Va rog spuneti-mi o parere si ce sa fac.
Dau fundita :*

Răspuns Câştigător
| ILoveMI a răspuns:

Da tu vrei sa iti traiesti viata cerand iertare pentru lucruri pe care nu le faci?
Sau rugand pe cineva sa te bage in seama si sa vina sa te vada? Adica cersind atentie...
Eu sunt de acord cu cei de dinaintea mea : s-a folosit de asta ca pretext sa se desparta de tine.
Mai vorbeste inca cu tine pentru ca asteapta sa vada ce e cu tipa pentru care te-a lasat ...sau pana apare vre-una care sa-i atraga in mod deosebit atentia.

9 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Ți-a băgat un pretext bunicel, pe care tu l-ai crezut. Nu, nu te mai împăca cu el!

| Danysan a răspuns:

Daca e un baiat care nu ti-a gresit si nu te-a inselat eu zic ca e ok sa va impacati. Faptu ca nu a venit la intalnire poate sa insemne doua lucruri :1-Nu prea il mai intereseaza persona ta si are pe altcineva
2-Poate fi un mod sa te pedepseasca sau poate ca a avut probleme.
3-Faptu ca e gelos e naspa si da dovada ca relatia pe care o aveati voi doi nu era una bazata pe Incredere. Daca ti-a zis ca nu stie e cam clar -se vede ca nu prea mai vrea. Daca iti doresti sa ai atragi atentia oarecum si sa te caute el asa cum e normal sa o faca un baiat -incearca sa fi un pic mai retrasa o perioada.Da dovada de maturitate si fa-l sa inteleaga ca tu esti fata si el trebuie sa te caute si nu tu pe el. Asta daca esti o tipa ok laughing.

| darkprincesskiss explică (pentru Danysan):

Ce inseamna mai exact tipa ok? :S

| Danysan a răspuns (pentru darkprincesskiss):

Daca te stie lumea ca esti la locul tau si nu te arzi cu orice baiat pe care il crezi bunaciune.

| darkprincesskiss explică (pentru Danysan):

Acu am inteles laughing. Astfel de probleme nu am happy

| Danysan a răspuns (pentru darkprincesskiss):

Fiti destepti ca viata-i mica eu va salut -Mitica :-p!

| NoNameqed a răspuns:

Poi,intrebarea e cam grea dar tot timpul se gaseste un raspuns.Baieti de fapt unii baieti ca sa se desparta de o fata ca sunt cu alta bag minciuni ca l-ai inselat etc.In cazul acestui baiate adevarat. Daca tear iubii tear accepta asa cum esti, dar in cazul lui nu cred ca dupa catva timp de relatie te mai iubea.Parerea mea.Sincer il poti intreba daca are pe altcineva, si isi spui sa numinta ca nu ii merge.Pt ca asa sunt toti baieti, sau daca nu uitatecum iti vb daca iti vb ca inainte cand erati impreuna inseamna ca inca te iubeste dar are pe altcinevasi nu poate sa se desparta de ea pentru ca sunt de cateva sapt impreuna sau lucruri de genul Bafta:***

| lavinutsa a răspuns:

Deci tu i-ai dat papucii si tot tu i-ai zis sa va impacati dar el a zis ca ''nu stiu', mai vb'' pai ce e asta?straight face esti proasta. un baiat trebuie sa te rspecte si sa te iubeasca nu trebuie sa te rogi de nimeni sa te vada, si invers, in general faci ce simti.

| vvyovvyo a răspuns:

Pai de obicei cand un baiat face asa are pe altcineva cel mai bine ar fi sa nu ii mai dai u atentie si sa il lasi doar pe el sa te caute... pana la urma o sa isi dea seama ce pierde sau ce a pierdut depinde daca il vei mai vrea inapoi sau nu. cunosc baietii de gen asta care fac asta doar pentru ca nu stiu ce vor si pentru sunt tineri si in cazul unora ca au avut prea multe. Succes si ai grija ce faci :*