Vrei dragoste la prima vedere sau de un tip super fata de care sa dobandesti dragoste? ...mai bine mai gandeste-te odata
Uite daca nu vrei sa fii cu el spune-i sincer te duci la el si vezi ca daca te intreaba vrei sa fii cu mine sau iti spune cumva ca te iubeste sau ca tine la tine mai mult de cat ca o prietena zii uite(cum se numeste) ''tin foarte mult la tine si imi esti cel mai bun prieten si nu vreau sa te ranesc dar eu tin la tine doar ca un prieten imi esti foarte drag dar imi esti cel mai bun prieten si atat scuze'' eu asa asi face ...bafta imi dau fundita plizz sau macar un vot?
Indirect adica sa nu-i zici ca nu-ti place de el ca iubit incearca, nu prin vorbe, ci prin actiuni sa-si dee seama ca-l placi doar ca amic prin gesturi nu prin vorbe bafta
Hey! Cunosc problema ta si cred ca un mod bun de a face asta este de a ii spune indirect.El ti-a spus indirect deci este un tip timid si poate cu o fire care se raneste usor.Dar atentie! Nu ii spune imediat intoarce-ti raspunsul/rile pe toate partile pentru ca risti sa il pierzi.Bafta! si daca nu te superi Funda:X
Cum as putea sa-i spun indirect?
Ceva de genu: "imi place ca pot vorbi cu tine despre orice, de asta imi esti cel mai bun prieten" sau cum?
Anonim519 întreabă: