| Drxx a întrebat:

Buna,am si eu o promblema.
Am 16 si am o relatie serioasa de 1 ani si 2 luni, ne iubim foarte.mult,locuim impreuna.
Sa incep, de 3 luni sau 4 tot inceram sa facem sex dar nu pot, am vagiunl prea stramt si ma doare, nu suport penetrarea, ma doare ingrozitor de tare, nici macar un deget nu pot sa introduc, si mentionez ca ma excit.si foarte greu,dar am incercat si cu preludiu lung,si cu mult lubrifiant dar tot nu pot,cand incepem sa incercam sa terminam,intra o frica si incep sa tremur si sau incordatq, stiu ca nu e binr dar nu pot sa ma controlez, imi este frica tare, vreau sa fac sex si sa terminam dar nu pot,
Ore nu pot sa fac copii?
deci va rog sa ma ajutati si sa nu radeti de mine, multumesc
Dau funda

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie genitala pe care ai agravat-o neglijand-o. In mod normal, imediat cum ai simtit durere trebuia sa intrerupi actul sexual si in maxim 48 de ore sa te prezinti la un consult ginecologic siu sa incepi tratamentul. Desi ai intarziat enorm de mult, tratamentul te va vindeca (nu av dura probabil cateva zile, asa cum ar fost daca te prezentai la timp, dar in cateva luni vei fi complet sanatoasa si vei putea face copii). Deci urgent al ginecolog, nu mai amana nici macar o zi.

| mihai69 a răspuns:

E timpul să începi să te masturbezi.
Doar aşa o să reuşeşti să te relaxezi şi să te adaptezi penetrării.
O să faci şi copii, nu te teme. Să vezi atunci durere!

| Drxx explică (pentru mihai69):

Nu pot sta relaxata, stau incordata

| mihai69 a răspuns (pentru Drxx):

Chiar și când te masturbezi?!?

| Drxx explică (pentru mihai69):

Nu m.am masturbat nici o data, vorbesc voarte serios

| mihai69 a răspuns (pentru Drxx):

Te cred. De aia nici nu te poți relaxa. Cum spuneam mai sus - dacă vrei să începi viața sexuală, acesta e primul pas.
Încearcă, nu mușcă! prima oară pe exterior (clitoris), apoi încet încet, după ce începi să simți plăcere, poți încerca să introduci și în vagin degetul (sau jucăria cu care o să faci manevrele astea). Atenție mare în primul rând la igienă și la unghii - să nu ai colțuri! și folosește mult lubrifiant (chiar dacă produci și tu).
Spor la treabă!

| Freya1 a răspuns:

In primul rand esti destul de mica sa te muti cu el dar in fine e treaba ta.
Poti sa nu fi pregatita ca altfel nu ti-ar fi asa frica si te-ai lasa dusa de val nu este de ajuns sa spui ca vrei trebuie sa si simti dar avand in vedere varsta si situatia e normal.Mergi la ginecolog la un control.

| sofisis a răspuns:

Uhm, dar de ce ti-e atat de frica? ce crezi ca se va intampla? In cel mai rau caz te doare putin si aia e. Nu te rupi...

| Drxx explică (pentru sofisis):

Ma incordez fara sa vreau si ma doare ingrozotor, parca baga un cutit, nu pot fi relaxata

| Drxx explică (pentru sofisis):

Ma doare ingrozitor de tare, para baga un cutit, si nici nu pot sa stau relaxata.

| MidnightR a răspuns:

Imi suna a vaginism.

| Crissmatew a răspuns:

Dacă îl iubeşti sunt sigură că poți rezista durerii. Aşa e din prima, te doare. Însă după durere vine plăcere. Încearcă să rezişti. Nu sta încordată, ăsta tot e un motiv ce provoacă durere. Ți-a băgat-o, te-a durt. Dar după fii sigură cā va merita.