Iti poti face griji dupa 1 saptamana sau 2, nu dupa o zi, menstruatia iti poate intarzia cateva zile.si ca sa fii mai sigura pe viitor, protejeaza-te
Voi fi mai atenta pe viitoracum vreau doar sa imi vina sa pot usura bine nu pot sa stau cu gandul ca voi fi sunt prea tanara pentru asa ceva:*:*msii:*
Chiar daca nu a ejaculat in tine, e posibil ca lichidul prespermatic sa fi ajuns acolo si contine destui spermatozoizi sa ramai insarcinata. Sper sa nu fie asa, dereglari menstruale au loc mai mereu. Mai multa griji si folositi prezervativ!
Da aici ai dreptate este de ajuns numai o picaturauof doamnemsii oricum:*:*
Hey! scumpo, eu dupa cate stiu daca ai facut-o neprotejat si nu a ejaculat in tine, nu poti ramane insarcinata poate esti racita si poate iti va mai intarzia, daca esti speriata si asa iti poti face un test sa fi sigura, dar iti spun eu ca nu are cum! ai grija de tine!
Eu nu stiu ce sa iti spun decat ca mie mi-a intarziat odata vreo 2 luni...si nu am facut sex nimic.pur sis implu a intRZiat dar apoi mi-a venit
Pff da dar u nu ai facut nimic in schimb eu dasunt foarte stresata nu pot sa ma gandesc ca voi fimai astept pana pe 15msii oricum:*:*
Va multumesc mult ma mai linstesc cand cineva ma mai sprijinaimi este tare teama poate este doar o intarziereva pupacesc si va multumesc:**:*
Mi.am facut azi testul si mi-a iesit negativ uffffacum astept poate va fi bine:*
beausingurlamasamea întreabă: