| papusapapusa99 a întrebat:

Buna:*am si eu o urgenta...trebuia sa imi vina p 9 si azi e in 10 si nu mi.a venitsadsi acum 2sap am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in minecryingimi este tare frica sa nu fiu insarcinata dar nu am nicio stare ca as fi nu am ameteli.greturi nimicsadmi.am facut calendarul menstrual si mi.a aratat ca pana pe 15trebuie sa imi vina dar nu stiu ce s fac ce ma sfatuiti va multumesc:*

11 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Iti poti face griji dupa 1 saptamana sau 2, nu dupa o zi, menstruatia iti poate intarzia cateva zile.si ca sa fii mai sigura pe viitor, protejeaza-te

| papusapapusa99 explică (pentru AndaWest):

Voi fi mai atenta pe viitorsadacum vreau doar sa imi vina sa pot usura bine nu pot sa stau cu gandul ca voi fi sunt prea tanara pentru asa ceva:*:*msii:*

| Ea12345 a răspuns:

Chiar daca nu a ejaculat in tine, e posibil ca lichidul prespermatic sa fi ajuns acolo si contine destui spermatozoizi sa ramai insarcinata. Sper sa nu fie asa, dereglari menstruale au loc mai mereu. Mai multa griji si folositi prezervativ!

| papusapapusa99 explică (pentru Ea12345):

Da aici ai dreptate este de ajuns numai o picaturasaduof doamnesadmsii oricum:*:*

| rousz a răspuns:

Hey! scumpo, eu dupa cate stiu thinking daca ai facut-o neprotejat si nu a ejaculat in tine, nu poti ramane insarcinatawinking poate esti racita si poate iti va mai intarzia, daca esti speriata si asa iti poti face un test sa fi sigura, dar iti spun eu ca nu are cum! ai grija de tine!

| angeldevil_7103 a răspuns:

Pai in primul rand ametelile si greturile apar ceva mai tarziu

| byanka32 a răspuns:

Eu nu stiu ce sa iti spun decat ca mie mi-a intarziat odata vreo 2 luni...si nu am facut sex nimic.pur sis implu a intRZiat dar apoi mi-a venit

| papusapapusa99 explică (pentru byanka32):

Pff da dar u nu ai facut nimic in schimb eu dasadsunt foarte stresata nu pot sa ma gandesc ca voi fisadsadmai astept pana pe 15sadmsii oricum:*:*

| papusapapusa99 explică:

Va multumesc mult ma mai linstesc cand cineva ma mai sprijinasadimi este tare teama poate este doar o intarzieresadva pupacesc si va multumesc:**:*

| papusapapusa99 explică:

Mi.am facut azi testul si mi-a iesit negativ uffffhappyacum astept poate va fi bine:*

| thebestrider a răspuns:

Ce frumos, vei fi mamica:X