| Aliyaa a întrebat:

Buna am si eu o verisoara care are o problema ca sa zic asa deci ea are 14 ani(face 15 peste cateva luni) si el are 21 ei sunt impreuna de 2 luni el o iubeste a vorbit cu parinti ei le a cerut voie ca sa fie impreuna le a spus ca o iubeste pe fiica lor si ca o va astepta pana la 18(ca sa si inceapa viata sexuala)el se preocupa de parinti fetei intreaba mereu ce mai fac, ii saluta., de asemenea parinti lui stiu de relatia lor le a explicat vrea chiar sa se si casatoreasca cu verisoara mea, parinti lui sunt de acord o plac pe fata, el se poarta f frumos cu ea nu o jigneste ii vorbeste frumos, ii poarta de grija o suna de 100 pe zi, nu e genul de baiat golan, provine dintr-o familie buna, ea il iubeste f mult pe el. Ce crede ti baiatul chiar o iubeste merita acesta relatie? erepet intrebarea este pentru verisoara mea.Multumesc anticipat astept cat mai multe raspunsurikiss

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cred ca acest baiat e km mare pentru ea.nu? nu stiu poate el vrea ceva serios poate nu! dar eu cred ca cel mai bine ar fi ca verisoara ta sa isi kaute pe cineva de varsta eitonguetonguebig grin

| monyk a răspuns:

Buna, iubirea nu are varsta, daca se iubesc de ce sa nu fie impreuna? Doar ca trebuie sa aiba grija pentru ca uneori aparentele insala si trebuie sa aiba grija ce face si sa fie atenta. E adevarat ca e destul de mica pentru un baiat de 21 de ani, dar daca el o va astepta pana mai creste, daca o va astepta 4 ani pana face ea 18 ani atunci e lucru mare! Doar ca vezi ca e cam greu...intre timp multe se pot schimba si o inteleg pe versoara ta ca e indragostita si vede totul roz dar nu e chiar asa, varsta nu conteaza intr-o relatie insa ea e destul de frageda la 14 ani nu e chiar asa mare si trebuie sa nu se avante asa tare si sa nu se lase manipulata de el, sa aiba mare grija!

| L a răspuns:

E cam mare diferenta de varsta intre ei, dar daca se iubesc nu mai conteaza asta.`In ceea ce-l priveste pe el nu poti sa stii daca o iubeste sau nu, numai el stie asta.winking

| mcrenma a răspuns:

Grea intrebare. In primul rand este o diferenta mare de varsta. Ea cu scoala. el cu serviciul sa zicem. Dupa cum ai zis tu o iubeste. Mi ales daca a vorbit cu parintii, dar mi s-a parut cam nepotrivit ca au fost de acord. Totusi nu am mai vazut parinti care sa accepte, deci e ceva nou. Serios, verisoara ta ar trebui sa aiba grija. Mai ales sa nu isi inceapa viata sexuala pentru ca e posibil sa regrete. Deci poate relatia va merge si merita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca da, merita pentru ca daca se iubesc si el o respecta merita cu siguranta!

| love4u a răspuns:

Nu e chiar asa de mare. 9 ani diferenta. Daca se iubesc vor trece peste tot.

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Nu stiu ce sa zicstraight face... daca se iubesc e totul ok. Pot continua relatia, dar ea are abia 14 ani... e o diferenta destul de mare. Iar tipul acela se va satura si el la un moment dat sa tot asteapte pana o sa`si inceapa viata sexuala verisoara ta. Sa aiba grija de ea! kiss. pa-pa kiss wave

soothe
| soothe a răspuns:

Unii cred ca este bine ca fetele sa aiba prieteni de varsta lor, insa istoria arata ca o diferenta de varsta de pana la 14 ani (in favoarea barbatului) este benefica. O diferenta de varsta in care baiatul este cu 7 ani mai mare este nesemnificativa.
Pot sa iti spun cu o probabilitate de 99% ca daca pastreaza prietenia aceasta, mai ales dupa cum o descrii, verisoara ta are sansele sa fie cea mai fericita fata dintre toate fetele din anturajul ei.
Am mai scris despre asta. Poti cauta raspunsurile mele la o intrebare asemanatoare.
Nu numai medicina chineza dar si un studiu efectuat recent in Suedia (si publicat in statele unite) arata ca maximum de "performanta" privind fecunditatea cupurilor este la o diferenta de varsta de 13, 9 ani.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2412947/
Multa sanatate si multa fericire verisoarei tale.

| Aiwendil a răspuns:

Eu zic ca aparentele inseala.Stii cum e la inceput dragoste.Roz.Totul frumos. Cei doi se suna, isi spun ca se iubesc etc. Dar cand va mai trece ceva timp? Pana la urma li se va lua unul de altul.Adica ea la 18 ani cand ar trebui sa umble dupa baieti sa cunoasca lumea si alte chestii, sta cu unul de 25 de ani? Serios acum n-am impotriva nimic cu varsta, dar exista niste riscuri.Plus ca e vorba si de gandire adica altfel vezi un patrat la 14 ani si altfel vezi un patrat la 21 de ani! Patratul fiind viata!

| Malvina24 a răspuns:

Si ce conteaza varsta? doamne iubirea nu are limite! eu am 18 ani, daca m-as indragosti si de unul de 30 de ani mie nu mi-ar pasa! daca il iubesc si ma face fericita are asta ceva? Gresiti! E foarte bine ca ambele familii stiu de relatia lor si sunt de acor(asta e foarte important, mai important decat credeti-baiatul nu pare rau-ba chiar pare de incredere-nu e usor pentru un baiat sa vb cu parintii unei fete, sa-si dea cuvantul ca o va astepta pana la 18 ani sa faca dragoste cu ea! altii n-ar fi facut asa, altii o faceau ca ea si apoi... o lasau! Daca provine dintr-o familie buna e si normal-e bine educat~eu zis sa se iubeasca mult ca dragostea nu are limite! In dragoste si-n razboi totul e posibil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e diferenta si dintre soramea si sotul ei si mi se pare ca le este f bine happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cred ca o tine mai ales pentru ca e virgina; o creste pe romaneste ca sa aiba o sotie 'perfecta' care sa nu-l insele!
Cunosc cazuri din astea; probabil el a fost dezamagit de multe fete si asta explica ca el sta cu una mai mica decat el!
Sa fie atenta fata ca poate o tine doar de concubina si mai mult ca sigur n-o sa-i fie fidel!
Sa fim seriosi, la 21 de ani nu mai stai dupa o pustoaica inca 3 ani!
E dubioasa treaba, asa ca sa aiba grija sa n-o fraiereasca!

| Green a răspuns:

Daca o iubeste cu adevarat, nu e prea mare pentru ea. atata timp cat nu isi bate joc de ea, nu o inseala si nu o pune sa faca altele, e ok. mai ales ca tipul e baiat cuminte happy

| valThina a răspuns:

Eu cred ca o iubeste atata timp cat a vorbit si cu ai ei ...si sunt de acord... dar totusi e o diferenta de 6 ani si mai incolo or sa vina problemele adica el o sa devina foarte gelos pentru ca ea e mai tanara decat el si unii barbati o admira sau ii fac complimente sau eu mai stiu ce.

| paul0013 a răspuns:

Varianta I : El se poarta bine doar sa castige "aprobarea" parintilor si o sa astepte pana o sa gaseasca momentul potrivit pentru o partida.(cel mai probabil)
Varianta II : El o iubeste -la 21 iti poti gasi dragostea adevarata-, ea tot (pe moment) - la 14 ani putin probabil sa fi cunoscut dragostea adevarata- si ea o sa se plictiseasca si GATA cu relatia
Varianta III : se iubesc cu adevarat se vor casatorii si vor avea parte de un happy end (putin probabil)
Sunt mai multe variante. astea sunt mai probabile. Bafta si spune-i verisoarei sa fie cu ochii pe el...bye

| 1234567890123456789012345678901234567890 a răspuns:

Pai si mie mi s-a intamplat eu am 14 iar prietenul meu 19 parintzi mei stiu de,, treaba,, asta de ce uni cred ca varsta conteaza...eu una st de parere ca nu conteaza ce varsta ai...

| pinky_2290 a răspuns:

Nu conteaza diferenta mare de varsta. Dupa parerea mea, numai prin faptele si gesturile lui iti poti da seama daca o iubeste sau nu. Poate ca vrea ceva serios din moment ce s-a prezentat parintilor, dar nu se stie niciodata ce se ascunde in spatele faptelor frumoase.