| StaceyG a întrebat:

BUNA.Am si eu povestea mea.Acum cateva saptamani m-am despartit de prietenul meu. Dar acum imi place de prietenul sau cel mai bun adica asa il considera el insa prietenul lui nu crede ca mai vrea sa fie prieten cu el, infine.Prienenul sau m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. I-am zis ca nu stiu ce sa ii raspund asa ca ii voi zice maine la scoala.Credeti ca ar fi bine sa ii zic DA?, eu il plac foarte mult si astazi l-am cunoscut mai bine. Ce credeti ca ar trebui sa ii spun.RASPUNSUL CEL MAI BUN FUNDITA

Răspuns Câştigător
| maturik a răspuns:

Mai gandeste-te sa n fie un test de al fostului tau prieten sa vada daca esti usuratica si treci da la unu a altu si apoi sa rada de tine ca te ai despartit de el special ca sa te combini cu prietenul lui acum sti cum e fa ce iti cere inima si cum crezi ca e mai bine sper ca sfatul mau sa te ajuta

1 răspuns:
| Addddda a răspuns:

Heii kiss pai daca tu simti ceva pentru el si si el pentru tine de ce nu? chiar daca a fost sau este prietenul fostului tau prieten sentimentele sunt devina! si daca crezi ca o sa fi mai fericita cu el mai mult atunci spune`i da. Daca vei vedea pe parcurs ca nu merge o sa pui punct oh go on. ca baietii mai sunt multi in lumea asta mareee! Succes :*:*