Tipul asta nu te merita pe deplin. Ai procedat bine prin faptul ca i-ai raspuns cu aceeasi moneda, problema e la el daca nu a reactionat. Stii cum e, prima data se iarta, dar nu se uita, iar a doua oara nu se iarta. Sa stii ca si eu am realizat ca "Te iubesc!" nu este spus intotdeana din suflet. De obicei, chiar aproape tot timpul, pauza inseamna despartire. Nu il lua tare, incercati sa vorbiti deschis. Spune-i tot ce nu iti place la el, nu incerca sa il schimbi dintr-o data, mai ales daca nu vrei sa te desparti de el. Nu fii prea temperamentala, dar daca el da dovada de lasitate, incercand sa ocoleasca subiectul, poti fii sigura ca nu prea vrea sa mai ramaneti impreuna. Sau, poate ca pur si simplu este un om mai distant sau asteapta sa faci tu primul pas, sa ii ceri tu scuze prima. Sper ca nu te-am plictisit cu sfaturile mele! Succes si asculta-ti inima!
Da e clar nu are tupeu sa tio zic in fata dupa o pauza urmeaza despartire nah nu merita sa stii sa suferi pentru ca sunt baieti mai ales ca lui nu ii pasa sunt altii care vreo si nu te au, nu merita stii u cei al tau e pus deoparte
Din cate ai scris aici cred ca lui nu ii prea pasa de tine, poate vrea doar sa`si ocupe timpul si nu are cu cine... oricine poate spune"te iubesc " in ziua de azi, asta nu inseamna ca stii cu adevarat ce simte el, eu cred ca nu te merita, incearca sa i raspunzi cu aceeasi moneda, fii indiferenta, nu`i mai spune ca il iubesti, cauta`l mai putin...