Eu nu as putea accepta acest gen de flirt desi stiu ca nu inseamna nimic cu adevarat. Totusi, trebuie sa intelegi un lucru: tu i-ai spus ca te deranjeaza, dar asta nu inseamna ca el trebuie sa renunte, ci mai degraba cu tu trebuie sa-l accepti asa cum este (sau sa rupi relatia daca ti se pare inacceptabil). Sa stii ca ceea ce altora li se pare inacceptabil, altora li se poate parea de mica importanta. Dar sa stii ca nu ai dreptul sa ceri nimanui niciodata sa se schimbe. Trebuie doar sa stabilesti daca defectele partenerului tau sunt acceptabile si calitatile suficiente
Un flirt nevinovat pe net va ajunge altceva.Nici eu nu m-as simti bine daca as fi in locul tau. Daca nu se intalneste cu acele fete, este ok. Poate asta ii place lui, ca sa nu se plictiseasca, cine stie.Arata-i ca si tu flirtezi cu baieti pe internet, sa vedem ce parere are, daca lui ii convine. Daca totul e numai lapte si miere, simti un gol la partea cu flirtatul pe net, si eu as simti la fel.Incearca sa flirtezi si tu si vezi ce reactie are.
Buna,
Eu as aborda in locul tau chestia asta un pic diferit.
Daca sunt flirturi nevinovate, atunci cere-i parolele de la conturi sa intrii si tu oricand sa vezi ce discuta.
Dupa o vreme, daca vezi ca asta continua, spune-i ca iti place ideea de a discuta, si ca vrei si tu sa incepi sa discuti pe chat cu baietii. Sa iti testezi feminitatea.
Si sa incepeti sa discutati (constructiv) ce discutii ati avut pe net. Tu cu baieti, el cu fete. Ce parere ar avea, etc.
La final, este un mod al lui de a fi, de a cunoaste lume. Si cu siguranta va termina acest obicei, cand se va simti amenintat.
In plus daca va intelegeti atat de bine nu ai de ce sa iti faci probleme.
De la flirt virtual, la inselatorie nu-i decat un pas. Ce se intampla daca gaseste o fata mai interesanta pe net? Stii cum e cu fructul interzis. Tentatia e mare... Eu una n-as fi de acord ca iubitul meu sa stea pe site-uri de dating. Ar trebui sa fii mai ferma cu el.
Fă-i şi tu la fel, să vedem îi mai place. Dar de fapt nu fă asta, doar asta arată-i lui şi fă-l să se simtă aiurea, apoi să îi demonstrezi că tu nu eşti aşa şi chiar îl iubeşti. Multă baftă!
Buna! In opinia mea, este doar un flirt nevinovat pe net. Daca intre voi este aproape numai lapte si miere, nu vad vreun motiv de cearta sau supare pe aceasta tema. Ei bine, tot ce am spus eu pana acum depinde de fidelitatea deplina... daca, cauta sa flirteze cu altele pe net, iar voi incepeti sa va certati, inseama ca nu gaseste tot ce vrea la tine. Fa-l sa te asculte si spune-i ca te deranjeaza sa il vezi cum vorbeste cu alta. Daca, cu adevarat tie la tine va intelege. Succes !
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: