Eu cred ca ar trebui sa incepi sa-l ignori. Din ceea ce spui tu, i-ai dat cam toate semnele ca ti-ai dori sa fii cu el, deci e clar ca el nu isi doreste sa fie ceva intre voi. Daca-l ignori, exista posibilitatea ca brusc sa-si doreasca sa fie cu tine...iar daca nu, nu pierzi nimic, pentru ca oricum nu l-ai fi avut niciodata, dar macar iti protejezi orgoliul. Nu-ti face deloc bine sa bati la porti inchise.
Este mare pacat ca esti inca incapabila sa intelegi ca nu poti sa fortezi pe nimeni sa te placa, daca persoana respectiva nu simte nimic pentru tine si nu te place.
Sfatul meu este: sa intelegi odata ca dragoste cu sila nu se poate si sa-ti vezi de drum, cautand un alt baiat, care sa te placa si el, fiindca acesta nu va fi niciodata al tau.
Doar se joaca cu tine, din moment ce " azi îți dau semne, mâine pa", probabil era și clar de la o posta ca îl placi.
Renunță, ca nu are rost, mai sunt băieți pe lumea asta.
Și da, doare al naibii de tare faptul ca o persoana nu te place reciproc, dar asta este viata, la momentul potrivit o sa dai de persoana care trebuie și totul o sa se schimbe.