| bianka93 a întrebat:

Am si ew o intrebare, sunt ca prietenul mew de 5 luni dar de ceva vreme imi place un prieten de-al lui:-s ce ar trebui sa fac? faza e ca nu mai tin la prietenul mew asa cum tineam inainte si nu stiu ce sa facsad un sfat va rog:*

Răspuns Câştigător
| annammaryya a răspuns:

Eu as avea 3 variante:
1.Il parasesti si cu asta basta.
2. Daca nu vrei sa fi brutala asteapta as se desparta el de tine prefate un pic suparata si dupa intreaba-l pe prietenul lui daca i place de tine.
3. Daca prietenului lui i place de tine fi impreuna cu el(prietenul actualului tau prieten) si apoi asteapta pana se desparte el de tine si scoate la iveala relatia sau pna afla ca l-ai inselat.

Sper ca ti-am fost de ajutor si o vei scoate la capat.Te pup.

5 răspunsuri:
| Allexis a răspuns:

Pai, oricum nu-ti iubeai prietenul si nici pe amicul lui nu-l iubesti. A fost o pata, ti s-a pus alta, nu-l mai incurca pe actualul tau iubit. Da-i papucii si treci la urmatorul.

| LoveAngel223 a răspuns:

Decat sa te chinuiesti si tu si sa il chinuiesti si pe el mai bine lasa'l ...este un chin sa stai cu cineva si sa nu il mai iubesti.

| Daiana_1737 a răspuns:

Pai. ar trebui inainte sa te asiguri ca cei doi nu sunt atat de apropiati incat sa-ti faca amandoi cu mana. Cat despre actualul ii poti spune ca vrei sa va despartiti, ca nu mai merge, ca vrei sa stai o perioada singura. Iar dupa un timp incerci cu celalalt.

Take care!happy

| ShiFT_7270 a răspuns:

Incearca sa iti amintesi clipele placute petrecute impreuna cu actualul iubit, si daca asta nu te motiveaza inseamna ca trebuie sa ii dai papucii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Propune la fiecare din ei cite-o plimbare! Discutati! Apoi uite cum este relatia lui cu prietenul! In sfirsit hotareste-te care din ei te merita mai mult! Si inca afla daca te place sau nu?