| Armyanka a întrebat:

Buna. Am simptome premenstruale, coșuri și dureri de sâni de o săptămâna și azi e fix o luna de la ultima menstruație și încă nu mi-a venit ciclu, de obicei nu întârzie. Contact sexual am avut și protejat și neprotejat dar nu a ejaculat in mine. Tin sa menționez ca iau și antibiotice de vreo patru zile deoarece am făcut cistita. Sa fie întârzierea și din cauza cistitei sau?

13 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Buna. Se mai întâmpla, sunt n motive pentru care întârzie menstruatia, poate și de la oboseala, alimentație, stres etc. Poți mai aștepta puțin și dacă tot nu vine, du-te la ginecolog. Dar ca măsura de preventie, protejează-te mereu, mai ales dacă ai partner constant este și mai usor. Poți întreba ginecologul și sa alegi metoda cea mai buna pentru tine, recomand steriletul, nu mai stai cu griji.
Better safe than sorry.

| Armyanka explică:

Mi-a venit, m-am panicat eu aiurea laughing

| MihaelaDart a răspuns (pentru Armyanka):

Luând tratament pentru o problema de sănătate, de multe ori se întâmplă ca și menstruația sa fie dereglată. Asta ca o data viitoare să știi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, este din cauza infectiei din corp cistitei, de aceea este dereglat ciclul, si din cauza antibioticului pe care il i ei, sanatate multă, ce varsta ai?

| Armyanka explică (pentru CristiDinBucuresti):

E in regula. Mi-a venit la timp. M-am panicat eu degeaba laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Armyanka):

Super, sanatate multă.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Teo29 a răspuns:

Daca ai facut-o si neprotejat, este risc de sarcina. Mai multa atentie pe viitor!