Hey...nu il lasa sa faca ce vrea din tineGata! Termina cu el. Daca eram eu in locul tau pana acum renuntam de mult.Eu te inteleg.Il iubesti, dar trebuie sa renunti.In primul rand ca e prea mare si mai ales pentru ca se poarta ingrozitor cu tine. Daca te iubea, nu te punea sa faci cea ce nu vrei
Vei gasi u alt baiat.Nu e singurul de pe planetaIncearca sa il uiti. O sa iti para rau mai tarziu daca nu renunti acumMult succes!
Buna, te inteleg perfect deoarece si eu am trecut prin asa ceva, dupa un an de relatie identica cu a ta, ne-am despartit deoarece eu nu am fost pregatita sa imi incep viata sexuala si el nu a fost dispus sa mai astepte, asadar m-a parasit.Eu zis ca daca te iubeste te asteapta pana esti pregatita si te respecte, te intelege, daca in aceasta relatie ai numai de suferit mai bine pui punct relatiei, decat sa regreti mai tarziu.Eu iti doresc tot binele din lume.
Daca este genul de baiat vagabontel nu e bine probabil crede ca intr-o buna zi ii vei ceda daca ar tine la tine nu ti-ar zice intruna acest lucru ca vrea sa se culce cu tine ar putea sa te inteleaga ca inca nu esti pregatita scumpa eu zic ca ar fi mai bine sa intrerupi aceasta relatie de tot nu merita mergi mai departe mult succes
pup
Eu nu va inteleg cum nu puteti sta nici un pic singure. In oric relatie, oricat de aiurea, fara perpectiva, fara intelegere doar sa fiti cu un baiat. Chiar nu inteleg.
O sa sune urat dar oricum as intoarce-o tot asa o sa iasa: esti o fraiera!
sunt atatia baieti pe lume si banuiesc ca esti foarte tanara. in primul rand nu are rost sa strici relatia cu parintii tai pentru un baiat, mai ales cand acesta nu te apreciaza.
stiu ca toate fetele vor baieti rai care dintr-o data sa devina iubitori cand sunt cu ele, dar ghici ce, nu suntem intr-un film frumos cu happy end!
mai bine te-ai gandi de doua ori inainte de a-i sari in brate si sa va impacati pentru ca daca il ierti el va trai cu impresia ca esti carpa lui si o sa poate sa te insele cand are chef. cand nu o sa ii convina ceva o sa plece din nou de langa tine pentru ca e clar in minte lui ca orice ar face o sa aiba posibilitatea de a se intoarce la tine.
poate par cam dura, dar mi se pare foarte urat ce a facut el. gandeste-te ca daca te iubea si el astepta ca tu sa fii pregatita sa deveniti intimi si nu fugea la alta cu prima ocazie. nu inteleg de ce ar accepta o fata asta.
crede-ma ca daca ai acceptat odata sa il lasi sa mearga cu alta, va continua asa mereu, chiar daca te-ai darui lui.
si in plus, 2 luni de zile nu e o perioada lunga, o sa treci usor peste. sau poate cine stie, in viitor cand o sa se maturizeze o sa fie alta situatie si veti sfarsi impreuna, dar momentan cred ca ar fi o greseala sa mai stai cu el.
ai grija ce faci si scuze ca am fost cam dura.
sper ca am putut as te ajut.
Cam multe incompatibilitati, ca sa zic asa... sp ca bea, e si mai mare decat tine... te-a lasat pentru ca ai facut bine si nu ai vrut sa te culci cu el... a cauta in alta parte ce nu i-ai oferit tu... daca te iubea cu adevarat, te astepta oricat era nevoie...nu ai de ce sa traiesti in situatia asta, nu te obliga nimeni...lasa-l.o sa gasesti un baiat care o sa te aprecieze si nu o sa stea cu tine numai daca o sa te culci cu el...gandeste-te bine
Il iubesti pentru ceea c este sau pentru ceea c face? eu nu prea cred. dca este asa de vulgar...nu merita oare un alt baiat fructul dragostei tale? gandeste/te bine...
Gandeste-te ca daca pana acum a facut asa si vede ca tu accepti, asa o sa faca in continuare. Daca tinea intr-adevar la tine nu-ti spunea doua 2 luni sa te culci cu el si astepta pana erai si tu pregatita...
Greu cu iubirea asta
Parerea mea e sa cauti pe altcineva, mai sunt atatia baieti pe pamant! nu-i un capat de drum
Sau...ai putea incerca sa vorbesti cu el si sa vorbiti clar, sa lamuriti orice problema
:*
Vereu sa-ti spun ceva la fe am patit si eu cu un baiat sa comportat foarte urat cu mine ca nu am vrut sa ma culc cu el ne-am despartit nem anpacat si tot asa...certuri...la urma...bataie...si tot asa am fost cu iel foarte mult timp dar antro zi nu mai am putut si l-am parasit chiar daca am simtit pentru el iubire nu sa mai putut trai cu el.Am ascultat prea tz de parinti daracum ai mai bine fara stres...cearta...bataie...si multe altele te rog sa alegi cei bine pentru tine...pa si mut successs
@GeOrGy diferenta e d 10 ani...sh cand a aflat maika-mea d el a inceput sa se "cuminteasca"...sh cand ne-am despartit s-a apukat iar d baut... o zis ca va veni sa vb q maika-mea. o zis ca el ma iubeste sincer sh vrea sa fie q mine...
Va multumesc tuturor pentru sfaturi...:@roxirox...inteleg k are sh el nevoile lui... dar nu suport sa stiu ca mai vb q aia... din cate stiu cared k vine si in seara asta sh doarme la el...sh maine el se intalneste cu mine... dar maine o sa-i zic sa aleaga intre mine sh ea k nu mai suport situatia asta...maine dupa c vb q el o sa va dau un raspuns aici...
Doamne...eu nu va inteleg pe voi fetele...asa si ieri vorbeam cu o fata.pe care o batea prietenul ei... zicea ca prima data a vrut sa plece. dar a stat.si dupa aceea a urat si a doua bataie...si a treia.si tot asa... Exact la fel e si la tine. el sa impacat cu tine...si poate si acum mai sta cu acea fata...
Mda... fetele astea,,, lasa-l ca mai st si alti baiezti care te vor trata cum meriti
Pai... daca te iubeste cu adevarat precum spune, va fi dispus sa se lase de bautura si alte obiceiuri care nu le plac parintilor tai!
Diferentza de ani nu prea conteaza daca voi va iubiti...
Ce diferenta e intre voi?
Vrajeala pura u nu ai experienta lui... el acum are nevoie in calduripoti sa il arunci la gunoi
Buna angel ...suntcam in aceiasi postura ca si tine sa spune m... dar mult mai simplu lamine nu as aincurcat ca la tine sa zicem...in primul rand... daca te iubea te intelegea si avea rabdare cu tine pana esti pregatita sa o faceti, dar pe de alta parte daca te gandesti (nu ii tin partea ) este barbat si are si el nevoile lui... daca a plecat o data, o mai poate face si adoua oiraa ca sa caute sex, sau poate nu daca ii vei oferi tu sau si asa poate pleca ...sunteti de 2 luni .nu este un inceput de tara si nici un sfarsit de lume... e adevarat poate ca ti la el, il iubesti, dar poate ca nu este chiar ceea ce ti-ai fi dorit tu de la viata si poate ca te incata si varsta lui ca este mai mare si te simti mai protejata langa el, mai impunataoare, dar poate in fata lui esti o pustoaica care nu a putut s aisi impuna punctul de vedere mai cu tarie si asta la determinat sa te joace putin pe degete sau sa se joace cu sentimentele tale... poate a gresit o data sau poate nu, se mai oate repete sau poate nu ...ar fi bine sa comunicati sa vb liber si deschis desspre ceea ce vrea fiecare de la relatie... diferenta nu conteaza cand sentiemntele exista si sunt puternici, dar atat timpo cat nici unu dintr voi nu le da cu picioru si sstie sa le aprecieze. te pup si sper s afi rezolvat ceva si astpet un raspuns aici
beausingurlamasamea întreabă: