Eu nu am incercat faza asta dar am incercat alcv... le-am pus laxative...erau 4 care ma enervau si care au stat o noapte pe wc...si in plus nu au av de unde sti k eu le-am pus ...acum dupa 3 ani le-am spus adevarul si am ras impreuna...
XoXo zice bine... ignora-l ca nu se merita...
Vezi ca ideea ta e o infractiune si daca anunta politia o sa faci frumos inchisoare. Crezi ca merita?
Iuiui...genial ...chiar nu m'as fi gandirt la asa ceva... oricum din cae ai spus e doar un incult si ar merita o faza de genu...numa mai e faza sa'si aminteasca ca tu ai fost cea care i'a facut asta si sa se razbune si el...cine stie te trezesti si tu a doua zi dezbracata legata de statuia din centrul orasului si nu o sa-ti prea convina :-s ...eu zic ca cel mai bine ar fi sa'l ingnori...asta o sa'l enerveze cu siguranta pentru ca era obisnuit ca tu sa'i acorzi atentie si din moment ce vede ca nu mai esti interesata de el automat ii va creste lui interesu'l
Idiferenta doare cel mai tare,,,(mi a zis-o fostul) asa ca fa-te ca nici nu-l observi.sau vorbeste-i cum ti-a vorbit el... fa-l sa se simta un nimic
Auzi tu pitzi, termina cu prostiile ca este infractiune
are dreptate baiatul daca stai si te folosesti de el, si-a dat seama ca esti o profitoare si are dreptul sa te faca in toate felurile
papa
Ar merge chestia asta cu scrumul si somniferul... da'... daca o sa-si aminteasca? iti dai seama ca n-o sa mai umbli prin orashul ala?
eu zic sa-l ignori... apoi o sa vada ca a gresit si o sa-si ceara scuze... sunt sigura...
P. S... din punctul meu de vedere nu cred ca ar trebui sa faci asta ...pentru ca daca o sa-si aminteasca o sa fie rau de tine...
bafta pwpa:X
Potoleste-te fata, si ignora-l. Nu face prostii ca ajungi la politie si o sa ai probleme. Daca se poarta asa cu tine, scuza-ma, dar pe
langa ca este un necrescut si badaran, i-ai dat si tu motive. A vazut ca il placi, ca pierzi timpul cu el, dar el nu te-a placut si s-a gandit sa faca pe cocosul.
Cel mai bine este sa il ignori total si chiar sa uiti ca exista. El poate sa iti faca mult mai multe porcarii. Vezi-ti de prietene si pregateste-te de scoala.
Razbunarea nu e o solutie. de aici se pot ajunge la alte chestii mai grave, eu daca as pati asa. nu stiu daca ar mai traii fata respectiva as rupe`o in 2. i`as intoarce razbunarea nu triplat. de 3 x triplat nici nu vreau sa ma gandesc. ce s`ar putea intampla. mai bine stai linistita si vezi`ti de treaba
Indiferenta ta il va durea mai mult, deoarece era obisnuit ca sa-i acorzi tot timpul atentie
AnonimFaraPereche întreabă:
linarkfts întreabă: