| Pufulete666 a întrebat:

Buna, am stat cu un baiat asa in relatii de cate o seara, asta de vreo 4-5 ori, nu m-a deranjat cu nimic k nu a vrut o relatie mai lunga pentru ca era destul de placut sa stau cu el pentru ca nu stateam cu altcineva si asa mai imi pierdeam timpul cu el, mereu i-am facut pe plac, si m-am purtat frumos cu el dar aseara cand stateam pe afara, eu cu coltu' vesel s-a purtat urat cu mine imi zicea "mars, proasta" si tot felul de alte chesti, se crede asa de superior mie si ma enerveaza asa ca vreau sa ma razbun dar nu prea stiu cum.
Daca o sa incerc sa-l fac gelos nu o sa mearga pentru mi-ar trebui cineva mai bun, mai frumos k el, si nici nu cred ca ar fi gelos pentru ca nu ma iubeste sad
Asa k m-am gandit sa-i pun o pastila de somnifer pisat amestecat cu scrum de tigare in bautura, sa-l duc intr-un loc ferit, sa-l dezbrac, in timpul asta s-a cam adoarma, sa-i iau hainele si sa-l las sa se duca acasa gol pusca devil!
Deci ar trebui sa adoarma cam in 15-20 de min, credeti ca o sa aiba somniferul si scrumul acest efect, daca nu, ce ma sfatuiti sa incerc ca sa adoarma rapid? Haideti, va rog chiar vreau sa ma razbun devil!

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Eu nu am incercat faza asta dar am incercat alcv... le-am pus laxativelaughing...erau 4 care ma enervau si care au stat o noapte pe wc...si in plus nu au av de unde sti k eu le-am pus ...acum dupa 3 ani le-am spus adevarul si am ras impreunatongue...

XoXo zice bine... ignora-l ca nu se merita...tongue

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vezi ca ideea ta e o infractiune si daca anunta politia o sa faci frumos inchisoare. Crezi ca merita?

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Iuiui...genial thinking ...chiar nu m'as fi gandirt la asa ceva... oricum din cae ai spus e doar un incult si ar merita o faza de genu...numa mai e faza sa'si aminteasca ca tu ai fost cea care i'a facut asta si sa se razbune si el...cine stie te trezesti si tu a doua zi dezbracata legata de statuia din centrul orasului si nu o sa-ti prea convina :-s laughing ...eu zic ca cel mai bine ar fi sa'l ingnori...asta o sa'l enerveze cu siguranta pentru ca era obisnuit ca tu sa'i acorzi atentie si din moment ce vede ca nu mai esti interesata de el automat ii va creste lui interesu'lwinking

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Anpuscate

| Betty18 a răspuns:

Let's do it!smugsmugsmugimi place

| amoremioX a răspuns:

Idiferenta doare cel mai tare,,,(mi a zis-o fostul) asa ca fa-te ca nici nu-l observi.sau vorbeste-i cum ti-a vorbit el... fa-l sa se simta un nimic

| snepy a răspuns:

Auzi tu pitzi, termina cu prostiile ca este infractiune

are dreptate baiatul daca stai si te folosesti de el, si-a dat seama ca esti o profitoare si are dreptul sa te faca in toate felurile

papa

| Mixed a răspuns:

Ar merge chestia asta cu scrumul si somniferul... da'... daca o sa-si aminteasca?laughing iti dai seama ca n-o sa mai umbli prin orashul ala?
eu zic sa-l ignori... apoi o sa vada ca a gresit si o sa-si ceara scuze...winking sunt sigura...
P. S... din punctul meu de vedere nu cred ca ar trebui sa faci asta ...pentru ca daca o sa-si aminteasca o sa fie rau de tine...

bafta pwpa:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Potoleste-te fata, si ignora-l. Nu face prostii ca ajungi la politie si o sa ai probleme. Daca se poarta asa cu tine, scuza-ma, dar pe
langa ca este un necrescut si badaran, i-ai dat si tu motive. A vazut ca il placi, ca pierzi timpul cu el, dar el nu te-a placut si s-a gandit sa faca pe cocosul.
Cel mai bine este sa il ignori total si chiar sa uiti ca exista. El poate sa iti faca mult mai multe porcarii. Vezi-ti de prietene si pregateste-te de scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razbunarea nu e o solutie. de aici se pot ajunge la alte chestii mai grave, eu daca as pati asa. nu stiu daca ar mai traii fata respectiva happy as rupe`o in 2. i`as intoarce razbunarea nu triplat. de 3 x triplat laughing nici nu vreau sa ma gandesc. ce s`ar putea intampla. mai bine stai linistita si vezi`ti de treaba

| antonela_6588 a răspuns:

Indiferenta ta il va durea mai mult, deoarece era obisnuit ca sa-i acorzi tot timpul atentie happy

| razvan_3404 a răspuns:

Ar merita sa incerci.Imi place cum gandesti.