| cristina6666 a întrebat:

Am stat cu un baiat btimp de 7 luni.Ne-am despartit din cauza ca ma insela mereu.Astati l-a intrebat pe domnul de teorie muzicala" credeti ca se mai intoarce la mine?".Mi-a zis pe net ca ma place si mie imi place de el.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Pai vorbeste cu el pe mess si spune-i ca daca te iubeste cu adevarat ca ai vrea sa iti arate asta si daca o sa intrebe cum spune-i ca timp de 7 luni cat ati fost impreuna te cunoaste destul de bine si cand iesiti afara prin parc cu prieteni daca sta pe langa tine si te baga in seama inseamna ca el chiar ai simte ceva pentru tine.
Daca tu chiar il mai iubesti vorbeste cu el si incercati sa fiti din nou impreuna si o veti lua incet si daca iar te dezamageste inseamna ca isi bate joc de tine.
Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Cristiana draga ce nu a mers de prima oara nu va merge niciodata, daca ii place sa umble dupa 2 nu va prinde niciuna, cum e si vb aia "cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde nici unul"

| Rawwrr a răspuns:

Uite un sfat! Mai bine suferi acum cateva luni decat sa suferi toata viata!big grin Daca te insela mereu, nici nu m-as gandii sa il mai accept. Uita-l!happyStiu ca o sa spui ceva de genul :"pff...ti-e usor sa spui asta ".Dar cu timpul iti vei da seama ca ai facut ce trebuia.big grinSucces!