Daca stii si simti ca il mai iubesti si plus la asta daca vrei sa va impacati atunci nu-l ignora. Insa daca nu mai vrei sa fii cu el gindeste-te ca el e TRECUTUL iar trecutul trebuie uitat! De ce sa te intorci inapoi daca acum poti avea un viitor fericit? eu ti-am dat doua variante. Dar principalul e ca el din nou vrea sa fiti impreuna, poate te iubeste sau poate vrea sa se foloseasca. nu fa prostii, eu as opta pentru a doua varianta, ca sa-l uit. Ar trebui ca sa va intilniti sa vezi ce simti pentru el. si atunci alege. Dar sigur daca v-ati iubit cu adevarat sentimentele tale o sa se trezeasca si o sa vrei sa fiti impreuna. Ea seama, caci si eu am trecut prin asa situazie, ne-am intilnit dar l-am mintit ca vreau sa fiu cu el si a doua zi i-am spus ca il las... l-am injosit foarte mult, doar pentru faptul ca cindva el m-a parasit. Acum nu mai am nimic cu el. Nu intoarce trecutul...doar din interes, plus la asta trebuie sa intelegi ca te iubeste prietenul tau(prezentul) pe care nu ar trebui sa-l ranesti. Succes. Si multi pupici
Baietii de multe ori nu prea stiu ce vor si faptul ca el te cauta uneori si uneori nu arata ca este o persoana mai nehotarata,dar ca ii place de tine. Poate ca nici tu nu ai procedat corect, trebuie sa ii spui direct si in fata ce gandesti, nu sa nu ii raspunzi.Fii mai atenta cu el si incearca sa discuti cu el despre asta, deschis nu sa va ascundeti unul fata de altul sau sa i spui mereu ca nu vrei sa vorbesti cu el, asa nu vei rezolva nimic.:-)bafta
Păi, din tot ce ai spus tu până acum, eu înțeleg că el ar fi vrut să vă împăcați dar tu te-ai tot fofilat.
Bărbaților, în general, nu le place să-i duci cu vorba prea mult pentru că își pierd interesul.
Tu ce vrei? Dacă vrei să te împaci cu el, eu zic să îl suni(din timp) să stabilești o întâlnire și să vezi ce simți când îl vezi, poate că îl vei vedea și nu îti vei mai dori să fii cu el, cine știe.
Oricum trebuie să fii și tu serioasă altfel nu are cum să fie doar el serios.
Sper că ți-am fost de ajutor
'''''si de ce nu mai da nici un semn?''''
El nu da semne sau TU?
Saracul, el te-a cautat si vad ca iti place sa se tina catelus dupa tine.Acum te lasa el sa faci urmatorul pas (logic!) si tu faci pe printesa.
Te sfatuiesc sa te hotarasti ce vrei si sa nu iti inseli prietenul actual, dar nici sa-l duci de nas pe fostul!
Ia o hotarare cat mai curand.
De obicei asa reactioneaza fostii iubiti! Probabil ca a aflat ca ai un nou iubit si de asta te cauta, se oftica.Mai e si varianta cealalta,sa vada daca l-ai lasa pe actualul pentru el sau sa te rascoleasca sa vada daca mai simti ceva pentru el,de asta poate a si insistat atat sa va vedeti iar acum cand tu ai putut el are alta ocupatie. Daca tu mai simti ceva pentru el,mai incearca! Sa stii ca certurile sunt normale in orice relatie, sunt un fel de "teste" sa va arate cat de puternica e relatia sau sentimentele dintre voi, adica daca va "dati batuti"(va despartiti) sau daca aveti puterea sa treceti peste.Cat despre faza ca el nu te mai cauta acum...e posibil cum am zis mai sus, poate a vrut doar sa te rascoleasca . Acum tu stii ce decizie iei in functie de ce mai simti. :*