anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am tot auzit ca daca te masturbezi foarte des mai incolo vei avea probleme. deci am 15 ani si ceva si sunt fata si cred ca ma masturbez de la 11 ani si ceva si in ultima perioada simt nevoia aproape in fiecare zi. am uitat sa mentionez ca sunt scorpion si am zile in care ma gandesc ca chiar as incepe viata sexulala dar cand un baiat imi spune frumoaso sau da sa ma pupe sau sa puna mana pe mine incepe sa imi fie frica.ce sa fac ca sa nu mai simt nevoia asta aproape in fiecare zi?
funa!

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa muncesti mai mult. La varsta ta ai multa energie, dar si multe de facut. Iti promit ca daca muncesti foarte intens 14-16 ore pe zi, nu vei mai avea timp si energie sa te gandesti la prostii. Si vei fi si foarte castigata.

| VadTot a răspuns:

Pai n ai ce sa mai faci! Esti dependenta de asa ceva! Iti trebuie sa ai un caracter foarte puternic sa te mai poti abtine si controla Nu stiu nu te cunosc deci nu vreau sa te jignesc.Dar Cred Ca mai bine fa ti un prieten care sa te atinga el in zonele in care te mangai de una singura ce zici nu crezi ca ar fi mai bine? Sau macar incearca sa incerci sa te autocontrolezi sa sa preiei Conducerea! ok?
Succes!

| VadTot a răspuns:

Am uitat sa ti mai spun ceva.Defapt tu spui ca mai in colo dar de fapt tu deja ai niste mici probleme Faptul ca te temi ca un baiat sa concepi sa puna mana pe tine ..Deci ..problema deja sa instalat., Pur si simplu te autoizolezi de lumea si pe viitorul apropiat vei devenii o singuratica.

| Azµre a răspuns:

laughing) Mor...

| EaEmma a răspuns:

Abtinete,sau cel mai bine gasesti un iubit

| MIDnightMoon a răspuns:

Dezobişnuieştete, abţinete. Găseşte-ţi un iubit. Şi gata problema.

| Seby90 a răspuns (pentru MIDnightMoon):

Lasa fata sa se simta bine!

| GinglindSummer a răspuns:

Iti raspund la intrebare cu intrebare. te masturbezi ...adika te mingii pe alaturi sau chiar in orificiu?

| I1miss1you1Baby a răspuns:

Nu te mai gandi la asa ceva... gasesteti altceva de facut incat sa nu mai ai timp sau asa ceva macar pana o sa te dezobisnuiesti

| anonimousgirl13 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-ti ocupi timpul cu ceva. Adica daca iti place sa citesti citeste, chestii de-astea. Gaseste-ti un hobby. La varsta ta ar trebui sa ai alte procupari, parerea mea.

| RastaCaTa a răspuns:

Masturbarea este ceva sanatos si natural, nu are nici un efect asupra nimanui in afara de placere. big grin nu te lua dp comentariile fara senswinking