Aveti ceva timp in spate. Oamenii se mai si schimba, mai ales la anii astia. Poate trebuia sa ai niste sicutii mai serioase cu antrenorul si parintii inainte de a renunta la sport pentru el, daca el asa se poarta, dar, e la fel de adevarat ca nimeni nu iti poate da nici o "garantie" asupra viitorului, nici cu el si nici cu altul, e si chestie de noroc sau obisnuinta.
Raspunsul e in tine, nu la noi.
Cu invatatul bine si sportul poti realiza ceva, dar cu, sau langa un golanas reformat, nu prea, dupa cum se pare.
Ideea e ca am renuntat deja la sport.
Daca sportul a insemnat ceva pentru tine, si ai avut si rezultate bune, du-te si vorbeste cu antrenorul, poate trebuie sa faci si niste analize, si mai ai sanse sa realizezi ceva!
Zilele trecute am vazut la tv un material cu o campioana la ceva, parca lupte sau kickboxing, care a plecat de jos de tot, orfana parca, sau abandonata, si care a locuit in canale, pana s-a intamplat ceva si a avut sansa sa arate ce poate.
Viata sentimentala e si ea foarte importanta, dar trebuie sa ai intelepciunea sa stii sa te imparti astfel incat sa iti fie cat mai bine!
Success!
Lupte-libere am facut..si ma pot apuca oricand..inca ma duc la sala..doar ca mai antrenez copii din cand in cand. pentru mine simt ca nu mai am putere dar m-as reapuca oricand. In situatia in care sunt acum nu am puterea nici de a ma ridica din pat.
A intervenit/s-a instalat rutina si s-a reaprins dorinta lui de a-si redobandi libertatea pierduta alaturi de bunii sa-i prieteni. Fiindca caracterul omului este o insusire comportamentala inascuta, de natura genetica, din acest motiv teoretic nu si-o poate schimba radical/definitiv, oricat ar incerca. Se zice ca proverbele reflecta cel mai bine acest adevar si anume : "naravul din fire, n-are lecuire"; "ce naste din pisica soarece mananca", sau "lupul isi schimba parul dar naravul ba". Daca nu ai incredere in veridicitatea acestor pareri/concluzii indelung verificate, poti incerca sa-i captezi atentia ori prin schimbarea "monotoniei" din relatia voastra si introducerea unor activitati mai deosebite/aparte, sau sa te modelezi chiar tu potrivit convingerilor si dorintelor lui. Succes!
Tu ai renuntat la sport, la ceea ce iti placea tie sa faci doar ca sa stai cu un golan? pentru ce? ca acum sa te plangi ca tii rau cu el si tot asa? de ce sa renunti la ceea ce iti place? ce fel de gelozie poate fi vorba? sunteti copii inca, habar nu aveti ce inseamna viata matura. Ai ales sa lasi sportul pentru un golan, acum rabda si stai cu el, rabda tot ce iti zice si te comanda, rabda
Nu ai inteles nimic din ce am spus..am renuntat la sport dupa 3 ani de relatie..in timpul asta s-a schimbat total.a renutat la tot pentru a ramane cu mine. A lasat golania, prostiile si restul.
Ce am spus mai sus...sa intamplat in ultimul timp
Inseamna ca a revenit la vechiurile obiceiuri iar tu ai ramas fara sport. Probabil s-a plictisit de tine, duceti o viata monotona!
Tu ce ai face in locu meu?
As reveni la sport, l-as parasi pe el, m-as distra un timp sa il uit, cu timpul ttul va reveni la normal si vei gasi pe cineva care cu adevarat sa te pretuiasca
Stii,daca a fost un asa numit "golan" pot sa iti spun din experienta proprie ca acele sentimente nu vor disparea asa de curand,doar pentru ca a intalnit o fata frumoasa,pe care sa o iubeasca nu e de ajuns,un lucru a fost foarte cunoscut in majoritatea relatiilor pentru ca la fiecare desparitre pe care o are un cuplu atractia unui membru fata de altul al acelei relatii scade,cum adica? Pai nu se mai simte atras in aceelasi mod in care o facea inainte,daca spuneai ca ati mai intretinut realtii sexuale si chiar des,as spune sa faci o noapte mai hard daca intelegi ce vreau sa spun,o costumatie care sa il inebuneasca din cap pana in picioare, dar daca nici asta nu mai merge, ceea ce nu cred, ca nu ai cum sa rezisti la asa ceva, inseamna ca nu se mai simte atras de tine si inate sa te trezesti cu ceva, ar trebui sa inchei tu prima... daca mai ai ceva de spus da-mi add si mai tinem legatura
Am uitat sa specific..ca el a fost primul caruia m-am daruit trup si suflet.