| Nathalie18 a întrebat:

Am tot vazut barbati care au o relatie extraconjugala..pana la urma relatia cu un barbat insurat este totul sau de fapt nimic? Ce poate fi o amanta pentru un asemenea barbat?

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Mijlocul perfect de....refulare. big grin

| Freya1 a răspuns:

Persoana la care merge sa se relaxeze si foarte rar marea iubire

| Hammurabi a răspuns:

Unii bărbați sunt extrem de idioți în tinerețe și ajung să se însoare foarte repede și cu persoane nepotrivite. Apoi încep regretele, începe să le pară rău pentru ce au pierdut sau pentru ce n-au avut, pentru că au fost tâmpiți, inhibați și complexați. Atunci găsesc rezolvarea prin a-și lua o amantă. De obicei, cu cel puțin 10-15 ani mai tânără.
Asta îi mănâncă banii cu care el ar trebui să-și întrețină nevasta și copii, și îl face pe tăntălău să se simtă mare macho, să fie mândru că-și bagă p*** și în căsnicie și în banii pe care i-a muncit și în toată viața lui. Pentru că chestiile astea nu sfârșesc niciodată bine.
rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Completarea pentru ce are acasa.

| Raniaa a răspuns:

Accesoriu.

| Rux04 a răspuns:

Eu nu văd nimic bun în toată chestia asta. Mai bine comunici partenerului ce nu mai merge și dacă vezi că nici așa nu funcționează pui punct relației. Înșelatul provoacă multă suferință.

| Rux04 a răspuns:

Partenerei*

| theillusoryman a răspuns:

O amantă pentru un bărbat este doar un res mancipi.

| Mrlove2017 a răspuns:

Isi face si omul poftele ...ata timp cat nu ajungi sa iubesti amanta si sa nu imi schimbi comportamentul fata de sotie e ok!