anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am trecut printr-o despartire si nu inteleg nimic. La inceput eram cu un alt baiat iar fostul cand m-a vazut in scoala cica s-a indragostit pe loc. Eu fiind cu acel baiat il tot respingeam dar el timp de 2 saptamani nu a renuntat. Dupa acele doua saptamani m-am despartit de acel baiat iar el a fost acolo cand am avut nevoie. De nervi si dorind sa uit de celalalt am acceptat sa fiu cu el. Primele 2 luni nu am vrut sa afle nimeni ca suntem impreuna deoarece imi era oarecum rusine sa fiu vazuta cu el. Dupa, in timp el m-a facut sa tin la el, iar acum dupa 7 luni am avut o cearta, mi-a spus ca vrea libertate, si a ales sa luam o pauza. Desigur nu am fost de acord dar tot ca el a fost, am luat pauza iar acum 2 zile s-a despartit de mine! Chiar daca i-am promis ca ma schimb, ca ii voi accorda libertatea de care are nevoie nu mi-a dat prima sansa. Eu cand am luat acea pauza am plans 3 zile continuu iar el mi-a spus ca daca dupa 7 luni fac asa dupa un an cum voi face? Si chiar daca eu i-am amintit ca si el cand ne desparteam inainte, cand eu ceream despartirea incepea sa faca asa, imi spunea ca nu conteaza ce va face si ma facea sa cred ca va face ceva rau. el tot nu mi-a accordat prima sansa. De ce a facut asta? Nu este vorba de o alta fata, asta stiu sigur! Se va mai intoarce el la mine? si cum voi putea sa il fac sa regrete ca a renuntat la mine, cand eu mai aveam putin si stateam in genunchi in fata lui spunandu-i ca imi pare rau iar el statea in fata mea si parca nici nu ii pasa! (Am aflat ca ieri l-a sunat pe cel mai bun prieten, prietenul nostru bun comun, si a intrebat ce fac. crying Imi este dor de el pentru ca 6/7 eram 10/24 ore unul langa celalalt dar nu ma voi mai duce eu la el. daca ar veni el inapoi i-as accorda o sansa crying! De ce mi-a facut asta sad?

2 răspunsuri:
| dulcykaLy a răspuns:

Nu stie ce vrea. poate tine la tine. da asa se intampla uneori. credem ca vrem altceva! mai asteapta si poate va veni la tine. cand va intelege ca ii e bine cu tine

| Lov3m3islittle a răspuns:

Uite iti las id me mada_96mada si iti spun tot ce vrei sa stii...am trecut prin asa ceva asemanator plizz da-i add la id.