| byanca20 a întrebat:

Am un amic foarte bun.El este prietenul meu cel mai bun si singura persoana care ma intelege si ma sfatuieste! De un timp observ k ma baga in seama mai mult decat trebuie si tot imi spune verisoara lui(prietena mea) ca lui ii place de mine si cate chestii! La un moment dat,mi-a spus ca S-a atasat de mine mai mult de cat trebuie, ca ii place de mine, dar atunci am avut ocazia si i-am spus ca si mie imi place de el! Baiatul mi-a raspuns" insfarsit" si de atunci suntem foarte apropiati! El asteapta sa-l intreb eu daca vreau sa fim impreuna dar eu sunt si mai rusinoasa, dar na sunt fara nu-l pot intreba! Dar m-am saturat si am sa-l intreb! Fac bine daca il intreb? Ofer

2 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

In mod normal as zice ca nu e bine ca fata sa fie cea care se destainuie.Niciodata nu am fost de acord ca fata sa fie cea care pune intrebarea.Dar, ma rog, eu exagerez cand vine vorba de amorul meu propriu uneori. Sunt o fire orgolioasa. Dar, in cazul tau nu e chiar asa de gresit ca tu il intrebi, din moment ce CHIAR nu ai nimic de pierdut pentru ca stii ca te place. As zice sa ii spui asa :
"Vad ca tu nu prea esti in stare sa faci asemenea lucruri, asa ca, voi fi eu cea care te intreaba: vrei sa fim impreuna? Ai dreptul sa raspunzi doar cu da sau nu."
Nu are rost sa mai astepti daca va place unul de altul atat de mult! Succes! Sa va tina!;-)

| OodanteoO a răspuns:

Deci eu zic sa ii arati ca iti place de el nu sa ii spui, stii u o fapta face cat 1000 de cuvite.Arata-i tandretetonguerivestel adnc in ochi, zambeste mereu cand il vezi, si cand mai sunte-ti in preuna combina cele doua semne si sarutal va intelege ca il place! Succeshappy