| pinkpanther2000 a întrebat:

am un baiat la scoala si este din alta clasa iar cand facem orele eu trebuie sa ma duc in clasa lui ca sa fac orele si el sta cu 3 fete intr-un grup (eu, o fata, si inca alta fata) el sta langa mine. Si vb mereu pe fb, la scoala... etc. si cand iesim afara el joaca tot timpul fotbal, dar cateodata il mai vad ca sa mai uita la mine, si odata am mers acasa cu acele doua fete si el era in spatele nostru cu un baiat si avea mingea la el, si apoi a venit deodata si ne-a speriat si la acele doua fete a vrut sa le loveasca cu mingea si baiatul celalalt care era cu el a zis: uite! lovesteo pe madalina (asa ma cheama) si el a zis nu, pe madalina nu o lovesc cu mingea! AJUTOOOOR! DAU CEA MAI MARE FUNDA!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea, iarta-ma ca am intrat incaltata la intrebarea ta, incerc sa-ti raspund cumva.
Uite, probabil baiatul are o slabiciune pentru tine, probabil te place si cu siguranta ii esti simpatica, cu mult mai simpatica decat celelalte doua fete.
Daca iti place si tie, zambeste-i mai mult, priveste-l, ofera-i mai multa atentie decat celorlalti, cere-i id si fb si va fi bine!
Mult noroc si nu te pierde!

9 răspunsuri:
| ShowTim3 a răspuns:

Parca ai luat un text din limba japoneza de pe un site si l-ai pus la tradus pe gugle translate... nu inteleg nimic.
Si ai uitat si intrebarea

| greece12 a răspuns (pentru ShowTim3):

Vezi ca nu accepti mesaje, ShowTime3! Nu-ti pot raspunde!

| ShowTim3 a răspuns (pentru greece12):

Pai si cum pot sa fac sa reglez situatia?

| greece12 a răspuns (pentru ShowTim3):

Intra la "Editare profil" si modifica la "Vreau sa primesc mesaje de la" si salveaza! Ca nu poti primi mesaje deloc!

| Bogdan1212 a răspuns:

Ori te place ori te simte ca o sora

| ToLoveRu a răspuns:

Ei....il poti intreba.
Parerea mea este ca te simpatizeaza.
Dar de ce sa nu risti? de ce sa ti-l ia alta?batting eyelashes
Intreaba-l daca te place si cu asta basta! Nu o sa explodeze planta daca il intrebi si te respinge.Sunt la baietii pe lumea asta...

Dar.....cine sunt eu sa iti dau sfaturi, cand nici macar nu pot pune in aplicare tot ce am palavragit acum?laughing)

| 74Alex74 a răspuns:

Crezi ca te place? Te simpatizeaza...happy