In primul rand trebuie sa termini folia, intreruperea in mijlocul foliei poate da o hemoragie imensa, amenintatoare de viata. In al doilea rand trebuie sa mergi la consultatie ginecologica si sa ceri acceptul medidului pentru a le intrerupe. In al treilea rand, pauza trebuie sa fie de minim 3 menstruatii. In al patrulea rand, cand vei vrea sa le reincepi, o poti face doar dupa o noua consultatie ginecologica, daca medicul iti da permisiunea
Mulțumesc frumos de raspuns! Dar daca le iau in continuare si nu am contact sexual o luna are ceva?
Sigur ca nu. Trebuie doar sa mergi la consultatiile ginecologice necesare. Din cate stiu eu, pentru Cerazette maxim o data la 4 luni trebuie sa te vada ginecologul care ti le-a precsris
Daca tot iei pastilele, de ce sa întrerupi și contactul sexual? Vedeti-va de viata sexuala până oprești pastilele. Atâta timp cât le iei își fac efectul. Se mai spune că o femeie nu rămâne gravidă atâta timp cât alăptează, dar asta este doar din bătrâni auzită. Sănătate ție și copilului!