| daniela4853 a întrebat:

am un bf baiat...se intampla sa imi placa de el! desi e prietenul meu cel mai bun si eu pentru el sunt prietena lui cea mai buna, eu m-am indragostit de el.ce pot sa fac? pentru ca lui nu ii place de mine stiu asta deoarece imi zice tot:si pe cine place si nu sunt eu...sa ii zic ca il plac? sau ce sa fac? plz nu radeti. voua nu vi s-a intamplat sa va placa de prietenul vostru cel mai bun? fetele.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ce-ar fi sa stati voi de vorba la o cafea?

| andreea_2617 a răspuns:

Mi mi s-a intamplat anul trecut deaba vorbeam, acum am ajuns sa fim prieteni foarte buni si acum suntem impreuna datorita unei priene care ne'a intrebat pe fiecare pe el : vrei sa fi cu? si pe mine la fel intr-adevar ii datorez multe prienenei mele dar poti ruga o prietena sa te ajute daca iti este rusie sa'i zici ceea ce simti happy

| Kabuto79 a răspuns:

Prietenie e mai puternica si mai buna decat dragostea.

| NaRuToSkUmPiK a răspuns:

1. Eu tias zicesa mai "investighrzi" in acest caz s-ar putea sa afli ca de fapt te place.
2. Daca esti sigura ca nu te place nu suferii degeaba si te-as sfatuii sa nu te vezi prea des cu el sau gasesteti pe altcineva. Daca ai noroc tu esti pe varianta 1 si el te place si nu vrea sa afle nimeni. Dar daca il placi foarte mult si nu vrei sa gasesti pe altcineva cel mai indicat ar fi sa nu te vezi asa des cu el ca iti faci mai mult rau. (DUAR UN SFTAT)