Răspunsul tău aici... Daca a ejaculat in tine, este posibil sa fi ramas gravida.
CICLUL MENSTRUAL reprezinta o anumita perioada de timp ca numar de zile, care este situat intre PRIMA ZI a fiecareia dintre ultimele 2 MENSTRUATII consecutive. Ceea ce tu consideri sau numesti in mod GRESIT/ERONAT ciclu reprezinta de fapt perioada de MENSTRUATIE, a carei lungime ca numar de zile NU are absolut nicio IMPORTANTA sau vreo RELEVANTA in cadrul CICLULUI MENSTRUAL. Orice calcul privind posibilitatea de a se putea forma o sarcina si astfel sa ramai insarcinata se poate face NUMAI/DOAR daca este cunoscut in mod precis, si/sau cat mai exact numarul de zile a CICLULUI MENSTRUAL si nu al MENSTRUATIEI care repet, NU prezinta absolut nicio importanta. Perioada fertila a fiecarui ciclu menstrual se poate stabili/determina doar daca ciclul este REGULAT, are constant acelasi numar de zile fiindca doar asa se poate calcula ziua in care se va produce OVULATIA si pe baza acestei zile se va putea stabili PERIOADA FERTILA a respectivului ciclu menstrual. Sunt curios sa aflu in ce mod ai reusit tu sa stabilesti pe baza celor 7 zile de MENSTRUATIE (si nu CICLU) faptul ca sexul amintit a fost intretinut : '' cu o zii intai de fertilitate.''? Daca vei reusi sa-mi explicit cum ai reusit aceasta ''performamanta''iesita din comun, atunci am sa-ti ofer un raspuns 100% GARANTAT ca fiind cert sigur dar mai ales CORECT. Multa sanatate!
Adica ma refer ca am un ciclu regulat de 28 de zile iar menstruatia tine 7 zile. Iar eu am facut sex cu o zi inainte de fertilitate. Pot ramane insarcinata?