| cameliaTpU a întrebat:

Buna,am un coleg de apartament care a început să îmi fie din ce în ce mai simpatic, doar ca este mai mult genul de persoană la locul ei...nu prea vorbim,își vede mai mult de treaba lui,rare ori ne întâlnim si stăm în aceeași casă.
Uneori am impresia ca mă evita.Dar mă rog,poate că sunt eu obișnuită ca oamenii să fie mai dinamici în preajma mea.
Întrebarea mea este, cum as putea sa ma apropii de acest băiat? E cu 2 ani mai mare decât mine si pare genul imposibil de abordat..cum as putea sa fac aspectul asta sa nu mai fie valabil? Ce sa spun sau să fac? Ce pretexte să folosesc? Are careva vreo idee?
Dau funda! Mulțumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Greu de dat un raspuns mai ales in cazul unui barbat care nu reuseste sa observe sau nu are capacitatea de a-si da seama ca o femeie frumoasa din preajma sa incearca cu "disperare" sa-si ofere prietenia. Ai putea incerca sa-l rogi sa-ti repare, sau ajute sa faci ceva in camera ta. De asemenea daca este posesor de masina sa te duca undeva, bineinteles in weekend sau intr-un moment in care este sigur liber, pentru a nu avea motiv sa te refuze. O femeie frumoasa si inteligenta cu putina inventivitate are toate sansele sa "suceasca mintea" si a celui mai taciturn barbat. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Direct un stop pe frana si il intrebi TU pe EL daca vreti sa iesiti. Il inviti TU in oras. Uneori in spatele tipilor duri se ascunde o gaina fricoasa. Fa-o pe asta si daca reusesti sa ii intri in piele, totul va fi bine.