| ininjasaurus a întrebat:

Am un coleg de clasa X care in pauza ma gadila, ciupeste, intra in vorba cu mine... incearca sa imi atraga atentia. Insa, flirteaza si cu alte fete in fata mea. straight face Azi, la ora de sport, m`am imbratisat cu alt coleg [din prietenie], iar X s`a uitat la noi si a vrut sa ii traga o palma celui cu care ma imbratisam. rolling on the floor In fine, credeti ca ma place? Eu nu`mi pot da seama. D:

2 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru! Inca mi se mai intampla, de fapt, si voiam sa pun o intrebare asemanatoare.
Mai mult ca sigur este genul de persoana careia ii place sa fie in centrul atentiei si sa aiba fete in jurul lui... Iar in legatura cu incidentul de la ora de sport, a reactionat asa pentru ca exista competenta si orgoliu intre baieti.

Sincer sincer, nu cred ca te place. sad

| IxυυLєţ a răspuns:

Probabil ca e genul de baiat caruia ii place atentia, adica toate fetele se il placa numai pe el. laughing Probabil ca s-a simtit jignit cand te-ai imbratisat colegul pentru ca "doar pe el trebuie sa-l placa fetilii" laughing. Eu zic sa-ti gasesti unul care chiar te place, si nu se mai da si la altele.batting eyelashes

Bafta! :*
Sper ca te-am ajutat! big grin
Fuunditsa?batting eyelashes