| PINkLarisa a întrebat:

Buna happy

Am un coleg in clasa de care mi-a placut mai demult si cu care ma inteleg destul de bine

de 2 zile sunt mai draguta cu el si mai tandra.asa de joacawinking

El a tot facut cu mine chestii de genu : sa ma puna sa ii musc biscuitele din gura (nu am facut asta)sau s-a pus la mine in brate, imi tot i-a mana sa vada daca is rece la maini ma atinge pe fata si imi zice ca am obraji moi sau chiar imi face complimente.

de exmp :am stat la banca celei mai bune prietene ale mele (in spatele ei sta EL ) si m-am intors spre el si mi-am bagat picioarele prin banca si am inceput sa fac comversati
( el a inceput sa ma stanga de picioare cu picioarele lui ) sau eu mancam o acadea tongue >:" iar el a zis " dami si mie "
Ma tot loveste peste fund >:" (nu imi place) si tot felul' de jocuri de genu si de comp etc.
AZi afara de exmp Mi-a luat mana si m-a tinut de ea.laughing tongue

nu stiu ce sa zic... voi ce parere aveti despre ce face el?

5 răspunsuri:
| MonterDoc a răspuns:

thinking ce clasa esti? in primul rand? adica pare destul de copilaresc dar destul de dragut (inafra de partea cu fundu.). (an_evil_angel97@yahoo.com.winking vb acolowinking )

| Alex_1359 a răspuns:

Sunt baiat si parerea mea este sa il lasi pe el sa faca primul pashappy, daca sti la ce ma refer (adica sa il lasi pe el sa vina la tine sa-ti zica sa stati impreuna, banuiesc ca asta vrei thinking) baftatongue

| danifx2 a răspuns:

E un semn ff clar ca te place
si faza cu palma la fund e un "tic" de-al baietilor(nu si cazul meu)
raspundei la avansuri daca iti place de el nu ai nimic de pierdut

| KidutzuLuvv a răspuns:

Te place place place smug

| Rianana a răspuns:

Te place rau pai faza cu fundu e un pic nasoala dar daca face celelalte chesti asa de dagute si tie iti place raspundei la avansuri