| LeeJiEun a întrebat:

Am un coleg la liceu nou si il plac. Eu ma uit la el des si il vad ca se uita si el la mine. As vrea sa vorbesc cu el dar mi-e putin rusine si atunci cand se suna de pauza el pleaca cu alti prieteni afara si nu mai apuc sa vorbesc cu el. Ce as putea sa fac? Ce sa ii spun? Sau sa astept sa vina el la mine, daca ma place?

Răspuns Câştigător
| gingergirl1 a răspuns:

Aceeasi "problema" am si eu laughing -intr-un fel- Nu pot sa zic ca il plac dar am o cidata atractie pentru un tip din a10ahee hee (Nu de alta,dar seamana foarte,foarte mult cu baiatul pe care il plac,nu numai la faţă,ci la felul in care vorbeste cu mine,sau ceilaltihee hee Mai nou e "tovarăşul" meu de mers cu metroul laughing Stam in aceeasi zona si mergem impreuna. Si nea,ma rog, vorbim, faza e ca nu stiu cum sa scap de anumita "timiditate", cand se uita in ochii mei (sau la mine) eu ma uit in jos laughing In fine, mai am 3 ani pentru ca sa ma imprietensc cu el laughing
Bun,sa incerc si sa raspund. Incearca sa te faci remarcata,la ore si etc. Sau du-te frumos la el dupa o anumita ora si intreaba-l nu stiu... ceva gen "ce avem tema,ca nu am fost atenta" In fine, de abia s-a terminat prima saptamana, asteapta pana va acomodati cu totii. Dar incearca sa nu te "vinzi pe tava" in fata lui, lasa-l pe el sa o facawinking Da-i de inteles ca il placi, daca e baiat destept isi va da seama.

6 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Daca e coleg nou da-i ocazia sa se adapteze sa va cunosca si asa va fi prinde curaj sa vobeasca si cu tine ca doar sunteti in aceiasi clasa si aveti despre ce vorbi la fel si ocazia.Mai asteapta putin fa rost de facebookul lui dai likeuri si cine stie ce se leaga..bafta:*

| neutrino a răspuns:

Ateapta putin sa mai creasca si atunci cu siguranta ca va sti si el sa curteze o fata.

| BogdantheDreamer a răspuns:

Fa rost de numarul lui.

| darriya a răspuns:

Fa rost de facebook-ul lui!

| Yasemyn a răspuns:

Buna!
Un coleg nou de clasa happy frumos... tentant happy

Nu te "arunca" asa deodata pe el! Da-i ragaz sa se acomodeze... Acapareaza-i atentia asupra ta happy
Mai asteapta cateva zile, intereseaza-te de facebook-ul lui happy comenteaza-i pozele happy intra in discutii cu el pe facebook... Apoi totul va merge de la sine happy

Bafta kiss

| Francu_Miandru_1990 a răspuns:

Parerea mea de baiat... nu de alta dar sunt in aceiasi situatiehappyin primul rand:
poti aborda vechea moda a "biletelelor" printrun bilet ii spui ce simti...in al doile ramd:
baiatul respectiv nu cred ca va veni la tine mai ales ca e nou...in al treilea rand:acioneaza repede sa nu il fure cineva.BAFTAhappy...PS vezi sa nu aiba prietenahappySUCCES