Bună.
Nu te lăsa cucerită de atmosferă, vezi lucrurile la rece. Concurența este mare dacă îl plac multe fete, la rândul lui se poate juca cu sentimentele lor și nu cred că ai vrea să fii o victimă sentimentală. Mai lasă timpul să treacă și nu-i mai lua toate mofturile/capriciliile în seamă.
Pa, pa.
Ne-ai dat prea putine indicii, ca sa ne dam seama daca te place sau nu. Cred ca cel mai bine ar fi, sa-i spui ca-l placi. Daca va intelege-ti, atunci totul e ok, va reactiona bine, indiferent daca te place sau nu.
Inainte sa-i spun eu, mi-a spus el :X Suntem impreunaaa x uuu :*
Ma bucur pentru tine! :*
Ai fost penala rau la faza cand i-ai zis ca te duci acasa cu altcineva, nesimtito
Pai mai „sexoaso" chiar m-am dus cu altcineva zi-mi ca ai mai mult de 12 ani LOL
E bine sa mai astepti sa vezi care e urmatorul lui pas deocamdata se comporta ca un prieten grijuliu.
Pai dupa cum ai spus clar te place, ca nu are cum sa faca asa doar pentru ca sia pierdut o zii partenerul de mers acasa.Eu zic sa va spuneti mai bine sentimentele.E cel mai corect asa.Frica asta de a fi refuzati este absolut ceva groaznic de indurat sincer sa fiu pentru mine.Mai bine zii cal placi si o sa vezi ca si el o sa zica. Daca e asa cum spui tu el chiar te place.