| AlisaMarie12 a întrebat:

Am un fel de problema pot sa zic. Am avut vara trecuta un iubit, care acum e in clasa mea. Nu prea vorbim pentru ca ar fi foarte ciudat. Anul acesta o fata ( o sa ii zicem Bianca) s-a mutat in clasa noastra, si am devenit prietene bune. Venea la mine acasa, mancam din aceiasi farfurie, ne spuneam supararile si toate cele. Cam prin octombrie ea mi-a zis ca ii place de ex-ul meu (Marius). Nu am fost ok cu chestia asta... adica daca esti prietena mea nu te baga cu cine am fost eu... chiar daca e actual sau fost. Daca chiar mi-ar fi fost prietena nu ar fi facut asta. A tinut chestia asta ascunsa de el cam 2 luni pana a hotarat sa ii spuna. El a spus ca inca ma iubeste, si a tinut-o in friendzone pana luna asta. Eu cu cateva zile in urma m-am certat foarte rau cu ea si ea mi-a reprosat foarte multe. Azi la scoala am vazut ca erau foarte apropiati si o musca de gat, facea glume de prost gust cu ea si m-am simtit foarte naspa. Ea zice ca e vina mea, pentru ca sunt prea geloasa dar eu inca mai tin la baiatul asta. Intrebarea mea ar fi ce ar trebui sa fac? Sa trec peste? E foarte greu. Ei zic ca sunt foarte buni prieteni. dar eu nu cred asta. sad

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este absolut de neconceput modul in care a decurs relatia voastra..."de iubire". Acea relatie nu se poate numi de cuplu, o poti considera cel mult una de prietenie. Comportamentul tau nu poate fi catalogat ca fiind OK, nici cel de mai demult, dar nici cel actual. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e ciudat sa vorbesti cu fostii iubiti/iubite,daca nu mai exista sentimente din nicio parte.
Nu ai dreptate cu "daca esti prietena mea",pai e fostul tau,daca nu ai niciun sentiment ( da tu ai,ca esti geloasa).E aiurea daca tu inca simti ceva pentru el, si ea stie asta, dar daca nu stie, sau nu simti nimic pentru el e ok.
Asa, si acum spre final am citit ca tii la el.Trebuia sa-i spui prietenei tale ca tii la el, i-ai spus?
Pai daca el a zis ca te iubeste, si tu tii la el, inseamna ca trebuie sa porti o discutie intre 4 ochii cu el,si sa l intrebi daca mai simte ceva pentru tine,daca simte,o sa i spui si tu ca tii la el,si o sa fi'ti impreuna,cel mai posibil.
Iar despre prietena, cred ca merita niste scuze ca nu i-ai zis ca inca vrei o relatie cu el, daca stia, probabil nu era asa situatia, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea ar fi fost de ce nu l-ai abordat din nou dupa ce o terminase-i cu el daca spui ca inca mai tii la baiatul asta si ai asteptat sa intervina alta, ba chiar mai rau, prietena ta si uite unde s-a ajuns. Stiu ca ce-a fost a fost, dar nu le zic degeaba, trebuie sa inveti din greseala asta. Ce e de facut? Mergi mai departe, daca tinea la tine nu statea cu prietena ta, si tu daca tineai cu adevarat la el, nu asteptai sa ti-l fure alta! Da, treci peste, n-ai facut ce trebuia cand trebuia! Normal ca sunt impreuna. Bafta!

| BadAngel3 a răspuns:

Nu e ciudat sa vorbesti cu ex-ul tau.,, Daca chiar mi-ar fi fost prietena, nu ar fi facut asta,,. Nu conteaza ca iti e prietena. E FOSTUL tau. Nu mai ai o relatie cu el.Lasa-l sa mearga mai departe si fa la fel si cu tine. Ea nu a gresit cu nimic. Esti egoista. Discuta cu ea. Fiti din nou prietene, exact ca inainte.

| RoDanny a răspuns:

Si ce daca e prietena ta? El a fost fostul deci nu mai are nici o legatura, ea poate sa faca ce vrei ca nu mai ai traba cu el