Este absolut de neconceput modul in care a decurs relatia voastra..."de iubire". Acea relatie nu se poate numi de cuplu, o poti considera cel mult una de prietenie. Comportamentul tau nu poate fi catalogat ca fiind OK, nici cel de mai demult, dar nici cel actual. Sanatate!
Nu e ciudat sa vorbesti cu fostii iubiti/iubite,daca nu mai exista sentimente din nicio parte.
Nu ai dreptate cu "daca esti prietena mea",pai e fostul tau,daca nu ai niciun sentiment ( da tu ai,ca esti geloasa).E aiurea daca tu inca simti ceva pentru el, si ea stie asta, dar daca nu stie, sau nu simti nimic pentru el e ok.
Asa, si acum spre final am citit ca tii la el.Trebuia sa-i spui prietenei tale ca tii la el, i-ai spus?
Pai daca el a zis ca te iubeste, si tu tii la el, inseamna ca trebuie sa porti o discutie intre 4 ochii cu el,si sa l intrebi daca mai simte ceva pentru tine,daca simte,o sa i spui si tu ca tii la el,si o sa fi'ti impreuna,cel mai posibil.
Iar despre prietena, cred ca merita niste scuze ca nu i-ai zis ca inca vrei o relatie cu el, daca stia, probabil nu era asa situatia, nu?
Intrebarea ar fi fost de ce nu l-ai abordat din nou dupa ce o terminase-i cu el daca spui ca inca mai tii la baiatul asta si ai asteptat sa intervina alta, ba chiar mai rau, prietena ta si uite unde s-a ajuns. Stiu ca ce-a fost a fost, dar nu le zic degeaba, trebuie sa inveti din greseala asta. Ce e de facut? Mergi mai departe, daca tinea la tine nu statea cu prietena ta, si tu daca tineai cu adevarat la el, nu asteptai sa ti-l fure alta! Da, treci peste, n-ai facut ce trebuia cand trebuia! Normal ca sunt impreuna. Bafta!
Nu e ciudat sa vorbesti cu ex-ul tau.,, Daca chiar mi-ar fi fost prietena, nu ar fi facut asta,,. Nu conteaza ca iti e prietena. E FOSTUL tau. Nu mai ai o relatie cu el.Lasa-l sa mearga mai departe si fa la fel si cu tine. Ea nu a gresit cu nimic. Esti egoista. Discuta cu ea. Fiti din nou prietene, exact ca inainte.
Si ce daca e prietena ta? El a fost fostul deci nu mai are nici o legatura, ea poate sa faca ce vrei ca nu mai ai traba cu el