| Barbie55 a întrebat:

Am un iubit care este tigan dar il iubesc enorm iar părinții mei nu sunt de acord, dar părinții lui ma plac. Dar suntem departe. El m-a mai înșelat de multe ori dar l-am iertat mereu iar acum iar vb cu fosta. Mai avem 1an si 9luni ca sa fac 18 ani sa putem fi împreună. El spune ca ma iubește. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Quassaar a răspuns:

Ești o Barbie fără minte. Asculta de părinții tai pentru ca nu-ti vor răul. Lasa-l pe individ sa-si vadă de țigănia lui. Încearcă să gândești cu creierul și nu cu inima. Ti-ar plăcea să te vezi peste vreo 10 ani cu 15 puradei trăind dintr-o cocioabă decât să îți vezi de școala ta și devenind ceva în viață?! Asculta de părinți și găsește pe cineva care să nu se "șteargă" cu tine pe picioare.

13 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
Inca ai o varsta frageda, nu te grabii sa ''fii impreuna'' cu el. In primul rand, pentru ca nu merita.
Un om care ti-a gresit o data, iti va gresi la infinit, stiind ca il vei ierta.
Gandeste-te la viitor, nu te va respecta niciodata. Asta iti doresti?
Deduc ca ai in jur de 16 ani, la varsta asta nu prea stii ce inseamna iubirea.

| Drimmero a răspuns:

Nu conteaza ca e tigan, dar daca zici ca te-a inselat, inseamna ca te iubeste? Daca ganditi si voi putin, n-am vazut asa ceva, stii ca te inseala si tot stai cu elrolling on the floor. Daca iti place sa fii o carpa, ramai cu el. Daca tipul te iubea si tinea la tine, nu avea nimeni nimic impotriva, dar daca te tine pe post de marioneta, n-are rost!

| Emilian65 a răspuns:

Daca te inseala acum, cu siguranta ca te va insela si cand veti fi casatoriti. Asculta-ti parinti si lasa-l sa faca ce vrea si tu gaseste-ti un baiat care sa nu te insele, sa te iubeasca cu adevarat si care sa fie si pe placul parintilor.

| OldSoul a răspuns:

Lasa-te, nu are rost sa continui o relatie cu el, daca spui ca te-a inselat pana acum, o va mai faci si in viitor, si sunt sigur ca nu vrei asta.

| Florentina9210 a răspuns:

Profita de tine.
parintii lui este normal sa te placa, orice tigan ar vrea o nora romanca, sa fim seriosi.

| pufulescu a răspuns:

Daca te-a inselat de n ori de ce mai intrebi? Este clar ca nu te iubeste. Lasa-l si gaseste-ti altul, sunt destui baieti pe lume.

| NameHarris a răspuns:

Cand erati mici parinti va infricau spnanduva ca va da la tigani Acuma mergeti singurehappy Dupa parerea mea daca vei ramane cu el vei avea o viata de rahatwinking

| DumnezeuTatal a răspuns:

Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca, in cultura lor, femeile sunt mult mai prejos decat barbatii, chiar daca te iubeste, o sa te insele.
Eu zic sa-l lasi, sunt destui baieti pe lume.

| gabriela2201 a răspuns:

Am avut în preajmă acum mult timp cunostinte tigani dar din toti niciunul nu era fidel si de cuvant(le zbura prin cap impresia ca sunt abili, destepti, practic erau prosti gramada). Nu isi vad decat interesul personal si atat. Nu le au cu iubirea în sensul de loialitate, respect si protectie. Multi sunt formati asa din neam si circumstanțe. Pur și simplu iesi cu altii si lasa relațiile sa decurga firesc.

| thereisnothingleft a răspuns:

Mare greseala ai facut! Nu trebuia sa-i mai dai sanse! Daca te-a inselat, inseamna ca nu te-a iubit! Ce naiva esti! laughing))

| AndraDeeA63 a răspuns:

Daca te iubea nu te insela, parerea mea este sa il lasi sa isi vada de treaba lui ca nu te merita.

| Barbie55 explică:

Dar inca mai țin la el...

| Barbie55 explică:

Cum sa fac să-l uit?