| Loredana96 a întrebat:

am un iubit de 3 luni.Pai nu e chiar o intilnire, sintem impreuna pe facebook, avem ambii 14. Poate ca chiar nu il iubesc, ca inca nu stiu ce e iubirea. Dar adevarul e ca tin foarte foarte mult la el, nu stiu ce m-as face daca ne-am desparti.Ne intalnim odata in saptamana pentru ca el e la o margine al Bucurestiului iar eu la alta si e greu sa ne intalnim.Astazi de ziua indragostitilor nu ne'am intilnit.Parintii mei cei buni nu mi'au permis. Dar mi-a trimis un mesaj:"felicitari scumpa mea., cu ZIUA INDRAGOSTITILOR. As vrea sa fiu o stea... o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca! Te iubesc! Imi pare sincer rau ca nu ne vom vedea astazi dar Dragobetele neaparat il vom sarbatori impreuna"
Dragobetele e pe 24 si e vineri eu vinerea es in oras cu gasca mea si cu el.Noi in prezenta prietenilor ne comportam ca doi prieteni, cind sintem singuri e altceva ne imbratisam ne tinem de miina(primul sarut nu l'am avut).
Si ca vine vorba de Dragobete nu stiu ce cadou i'as da.Va rog fara:O poza de a voastra in rama, lantisor, pentru ca avem o poza impreuna dar lui nu ii place cum a iesit in acea poza.Va rog alte idei.happy

Răspuns Câştigător
| MishikiCrisy a răspuns:

Am o idee destul de buna si sa imi zici daca iti place: se cumpara litere, ia una cu initiala ta si alta cu a lui, se mai cumpara o inimioara ce se taie la magazin si una o ia cineva iar alta cealalta, iei si tu una si sa o cumperi taita (sunt cele pe care cele mai bune prietene le pun ca medalione, dar se pot pune si la bratari) si mai iei 2 bratari simple argintii. Iar acum pe fiecare bratara pui o initiala si o jumatete de inima. Si i-o dai lui pe cea cu initiala ta sau a lui, tu alegi. Daca iti place idea sa imi dai o funda!

3 răspunsuri:
| Devilz a răspuns:

Ar trebui sa-i cauti o noua prietena prin zona lui! Parerea mea este ca relatiile la distanta nu tin, cine stie cu cine umbla el pe acolo pe unde e si tu ca fraera iti bati capu cu prostioare happy

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Ar fi frumos sa-i daruiesti o perna pe care sa fie imprimata poza ta sau un lucru care ii place lui, o mica atentie, sau un parfum.

| just4funx a răspuns:

Bine ai scris si citez " nu stiu ce e aia iubirea"

Întrebări similare