In primul rand ar trebui sa ai respect de sine.
Explica-i frumos ca sunt doar lucruri imaginate de el, ca nu esti altfel, ca ti-a fost dor de el, ca ii esti fidela, ca este important, ca nu l-ai lasa pentru altul. Cel mai bine ar fi sa discutati fata in fata sau dupa actul sexual daca la voi inca se mai practica tinutul in brate, etc sau ai putea sa ii explici ca te pune intr-o ipostaza proasta cand iti spune asa ceva si ca lucrurile astea duc la cearta si la neintelegeri si dupa 4 ani de relatie ar trebui sa aiba incredere in tine cum ai si tu in el.
Dar, din propria experienta iti spun ca daca el are impresia asta si nu intelege frumos si continua nu ai ce sa ii faci. Fostul meu credea ca il insel mereu si de fapt niciodata nu am facut asta. Si-a dat seama abia dupa ce m-a pierdut. Gelozia e frumoasaa atata timp cat ESTE CONTROLATA.
Probabil ca unprieten de al vostru i-a spus ceva care l-a facut gelos. Incearca sa-i demonstrezi ca nu ai avut pe altcineva in timp ce el a fost plecat in Italia.
Deliamariaa132, ia o tigaie si alearga-l putin prin casa. Pune-i si doua piedici . Poate isi revine.
Nu a spus nimeni cam am 14 ani, daca as fi avut 14 ani probabil inca ma jucam cu papusile, am 21
AlexiaIordache întreabă: