| Dianaaaaa2100000 a întrebat:

am un iubit de care nu imi place ce ar trebui sa fac? El ma place de mult timp dar eu nu il plac si cu toate astea sunt cu el

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Pfoai, de cand am asteptat o intrebare de genul! Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine, acum ceva timp in urma. Tot asa, am cunoscut un baiat din oras, el de fel e fotbalist, si majoritatea timpului el era ba la footbal ba la facultate, si mie nu imi convenea asta. Tot timpul ma invita sa merg cu el la meciuri, dar tot nu imi placea de el. Mama mi-a zis ca daca nu am nimic pentru el, sa nu il mai tin incurcat. In iarna am reluat relatia sa zic asa, si el m-a invitat sa petrec cu el Revelionul, de acceptat nu am acceptat, deoarece nu am nimic pentru el si nici nu voi avea vreodata. Ne-am intalnit de mai multe ori in oras. Prima intalnire a fost mai ciudata, deoarece practic a ''sarit'' pe mine pe banca sa ma sarute. Dupa aceea, l-am mintit ca ma doare capul ca sa ma lase sa plec, ca nu ma lasa. Luna trecuta m-am hotarat sa inchei orice legatura cu el, nu i-a venit bine cand l-am refuzat si mi-a dat ''block''. Acum doua zile, a vrut sa ma adauge la prieteni, eu i-am intors-o nu cu block, ci cu unfriend.Asa si tu, incearca sa il eviti. Vorbeste cu el frumos, spune-i ca nu ai absolut nimic pentru el, si sa ramaneti amici. Ca asa tii si baiatul incurcat.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai ceva si tu pentru el.Ca altfel nu ai sta.

| RAY a răspuns:

Cum il poti considera iubit daca nu il placi? nu te atrage fizic spune-i in fata ca doar nu sa se sinucida din atat

| mihai69 a răspuns:

Mănânc zilnic prune, deși nu-mi plac. Văd și căpșuni, banane, ananas și alte fructe, dar eu tot prune mănânc și spun că mă omor după ele. De fapt, nu îmi plac și mă doare burta. Ce să fac?!?
Acum, dacă am tradus întrebarea ta, care ar fi răspunsul corect?

| Doub a răspuns:

Îl dai mâncare la rechini.
Baftă.

| sofisis a răspuns:

Pai...si cam ce ai vrea sa auzi?
Desparte-te de el, logic.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu i-as spune politicos ca nu merge si as cauta pe altcineva.

| Felys a răspuns:

Ar trebui sa fii sincera cu el si sa ii spui ca indiferent ce ar face nu este ceea ce iti doresti tu si ca desi nu vrei sa il ranesti ar fi bine sa mergeti pe drumuri separate, dragoste cu sila nu se poate

| Otto2014 a răspuns:

Esti cu el dar nu-ti place de el, ala-i.
Desparte-te de el.

| Jessica007 a răspuns:

Asa,si? De ce mai stai cu el? Din plictiseala sau pentru ca erai singura sau nu aveai alta ocupatie? De ce ii dai sperante false omului daca el chiar tine la tine.Tu poate nu iti dai seama dar il ranesti pe masura ce trece timpul, se accentueaza si mai tare iubirea lui pentru tine, si cand te vei plictisi si vei dori sa il parasesti il ranesti profund.Asa ca mai bine lasa-l daca nu te intereseaza deloc persoana lui.Bafta!

| Maly29 a răspuns:

Nu te mai amăgi. respectiv nu-l mai amăgi; e păcat