| MarinescuAlinaAlecsia a întrebat:

am un iubit de un an si 5 luni, l-am pus la incercare sa vad daca ma iubeste si m-a inselat cu cea mai buna prietena a mea, prietena mea din copilarile, dar toate chestia s-a facut cu acordul meu, in fata mea, am vrut sa ii testez pe amandoi sa vad daca chiar m-ar trada, vreau si eu niste melodii, in gen mai inselat cu prietena mea, sau ceva de genu, urgent!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste melodii cu "ce creier mic si nefolositor am" nu vrei? Oamenii nu exista ca sa-i testezi tu, poti doar spera ca atasamentul e destul de mare incat, atunci cand va fi momentul, iti vor ramane devotati. Dar sa ii impingi tu sa te tradeze, ca sa iti satisfaci orgoliul si curiozitatea, e ignoranta in stare pura.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

E 1 aprilie ce naiba

| Șurubelniță a răspuns:

Ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual. Serios? Dupa ce ca TU il impingi de la spate sa faca asta tot tu esti cea suparata? In primul rand tu esti de vina pentru ce s-a intamplat, tu esti cea care a pus totul la cale, asa ca lasa melodiile de jale si fa-ti un dus rece. Sau da-ti cateva palme sa te trezesti si sa realizezi cat ai fost de fraiera la faza asta.

| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Uuumm, nici nu stiu de unde sa incep laughing Deci tu, ai pus iubitul tau si prietena ta cea mai buna in acelasi pat si le-ai dat acordul sa faca ce vor ei in timp ce tu priveai? WOW! Pana si de 1 aprilie e prea mult laughing Daca intr-adevar e pe bune, urasc sa fiu cel care-ti spune, dar esti o mare fraiera. E ca si cum i-ai oferi o suma uriasa de bani si el ar trebui sa zica NU laughing Jur, nici nu stiu cum sa metaforizez situatia asta mai mult... Esti o persoana interesanta, dar sa stii ca daca il iubeai tu pe el, nici nu concepeai sa-l tentezi in asa fel. Ti-ai stricat relatia cu mana ta happy