Bună!
O perioadă ar trebui să rezişti şi fără să te întâlneşti cu el decât la lecţiile de dans pentru că mama ta trebuie să prindă încredere în tine.
Fă-o să aibă încredere în tine şi apoi te vei putea întâlni cu el dar data viitoare ai grijă unde te afişezi cu el şi ce faceţi mai ales că mama ta îţi cunoaşte persoane din anturaj.
Dacă el te iubeşte, te va sprijini şi va aştepta până se vor limpezi lucrurile, dacă nu îţi va dovedi că nu merită să treci prin atâtea pentru el.
Dacă mama ta te ceartă sau aduce în discuţie despre evenimentul ăsta, nu te certa cu ea, las-o să comenteze până va renunţa la asta.
Ai grijă de tine!
Vacanţă plăcută!
Mama ta are dreptate sa te tina ''legata'' caci pari genul usor influentabil si nu e bine la varsta ta.
Ca sa te lase sa ai un iubit trebuie sa ii demonstrezi ca esti destul de matura incat sa ai grija de tine.
Pana una-alta nu mai sta cu orice ''agarici''.
Deci daca iti place de el si lui ii place de tine merita sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ca si ea la randul ei a fost fata.Si poate stie cum e sa iti fie draga o persoana.Ai putea sa o incurajezi spunandu-i ca sa aiba incredere in tine si totul va fi bine insa pe parcurs daca va accepta ar fi bine sa nu o dezamagesti ca poate asa nu o sa mai ai relatii bune cu ea.
In al doilea rand nu merita sa strici relatia cu mama ta pentru cineva care mai tarziu poate o sa te ia de fraiera ca ai face orice pentru el
La treaba cu fumatul nu stiu ce sa zic Poate el are altfel de ganduri si vrea sa te duca pe un drum gresit insa te-as sfatui sa nu fumezi
Fi atenta la gesturile mari pana la gesturile cele mai mici. Daca e indraznet si pune mana unde vrea, si vb prostii de fata cu tine sau vorbeste despre cum esti u adica vorba baietilor "esti buna!" clar ca vrea altceja
eu mai mult dupa astea ma uit sa vad cum e el si apoi vad daca merita sa lupt
Apreciaza baiatul care iti zice ca esti frumoasa si nu unu care zice ca esti buna
Oricum succes!
Hey! Cand il mai vezi la breakdance, vorbeste cu el, spune-i, ca mama ta nu este de acord sa ai un iubit...si poate va reactiona urat, asa ca roga-l sa i se prezinte. Discuta si cu mama ta, spune-i ca tu il placi mult, si ca nu ai vrea sa renunti asa usor la el, dar nici nu vrei sa te lasi influentata (si nici nu trebuie!). Daca ea tot nu este eacord cu el, poate intuieste ea ceva, roag-o sa iti explice de ce nu i se pare potrivit pentru tine, si poate ii vei intelege motivele. Mamele au mai mereu dreptate, chiar daca noua nu ni se pare, si ne vor doar binele. :* sper ca te-am ajutat
Pai.in primul rand sa nu-l lasi sa te convinga sa fumezi daca nu vrei asta . apoi daca mama ta e impotriva, sau nu te lasa cu persoane necunoscute.transforma-l pe respectivul intr-o persoana cunoscuta ei :d cat despre partea cu breakdanceul e super, mai ales ca acolo va puteti intalni, petreceti mai mult timp impreuna si in plus e bine pentru relatia voastra sa aveti lucruri in comun.ai grija. daca ii faci cunostinta cu mama ta astept raspuns sa-mi zici cum a fost :d sau. oricum sa-mi zici cum ai rezolvat problema :*
Asa am facut eu. M-am certat cu mama, mii de lacrimi de impacari...dar pana la urma pentru ce? Pentru un tampit care si asa urma sa ma paraseasca si sa ma barfesca?! Ei bine, te sfatuiesc sa ai mare grija cu cine umbli, si sa nu intri in relatii rele cu mama ta. Studiaza foarte bine trecutul acestui baiat, dar foarte bine!
Mama mea l-a vazut o data, a si vorbit cu el si s-a bazat pe el sa ma protejeze, ca am iesit o data afara. Si chiar avea o parere foarte buna despre el, dar cand a vazut ca el a vrut sa-mi dea sa fumez, si-a schimbat de tot parerea!
Multumesc tuturor! Sunteti niste dulci as vrea sa va pot da la toate funda dar nu pot . Credeti-ma, raspunsurile voastre ma ajuta mult si ma sprijina iar eu chiar am nevoie de astea acum. Multumesc :*:*
George0197 întreabă: