| Sweety14 a întrebat:

Buna) am un nou prieten ..ne intilnim deja de pe 2 mai...el ma iubeste se vede pe fata lui, dar eu inca nu-l iubesc...parca el nu poate a saruta de cite ori neam sarutat el niciodata nu a putut normal ..nu ințeleg sensul sarutului fara limba) …deci cum pot face caci cind voi esi cu el cum sal fac sa se topeasca mai tare dupa mine ..mai adaug ca noi esim in 5 eu cu 2 prietene dar el cu unul... ce sa fac ca sal topesc ) ofer funda celui mai super raspuns )

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

In primul rand ar trebui sa iesiti numai voi doi, nu in grup.
Il poti face sa se topeasca aratandu-i ca il iubesti. Il privesti topita, il mangai pe gat sub urechi, te lipesti la fiecare ocazie de el, ii pui mana pe piept pe sub tricou sau pe spate. Daca el nu saruta cu limba, prinde-i capul ca sa nu se poata feri si saruta-l tu cu limba. Si dupa spune-i ca saruta foarte bine happy Poti sa ii spui ca il placi foarte mult si ca are un lucru sau altul frumos, ca te excita... te descurci tu happy
Si mai poti sa il mangai pe abdomen, poate sa si mergi mai jos, orice baiat este mort dupa o atingere acolo jos happy

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te iubeste in 10 zile? Amuzant, abia daca ti a invatat numele.

Iesiti si voi singuri ce spanac...

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru mai multa intimitate ar fi indicat sa iesiti doar in doi. Poate asa ii va mai dispare si lui din trac si timiditate.Cat despre sarut nu te panica in curand se va invata si nu vei mai putea scapa cu buzele ne supte sau ne umflate si incearca neaparat sa il mangai cateodata, acolo unde le place cel mai mult baietilor.Vei vedea cum il vei face "topit" si ceva va "curge" dintrodata.

| neutrino a răspuns:

Misiune imposibila.

| LoveSleep a răspuns:

Eu crede că tu nustii sa vorbește română limba.
Ca sal topește trebuie să face sex cu prietenul loi. Astfel el v-a devenise gelos și se va topește.

| Doub a răspuns:

Pai daca nu il iubesti, de ce "caci cind" vei "esi" cu el vrei "sal" faci sa se topeasca? Daca chiar iti doresti sa-l topesti, da-i foc.

| e1xtz a răspuns (pentru Doub):

laughing
Maxima asta.
...mda, ai dreptate, dar sa se topeasca si ea, ar fi pacat 'caci cand' sa arda de unul singur saracul baiat.

| AirănMeidăn a răspuns:

"el ma iubeste se vede pe fata lui"
da...

| BeckhamRZM a răspuns:

Iubirea nu se vede după față, aia vine pe parcurs. Nu te iubește în doar 12 zile.
Excită-l.

| cineva666 a răspuns:

Lol laughing sigur te iubeste laughing))))))

| Dendoris a răspuns:

De ce vrei sa il faci sa se topeasca dupa tine daca tu nu il iubesti?

| scorpiaX a răspuns:

Pff... vezi ce faci cu DEX-ul ala... si mai bine "iesiti" impreuna iar, ca "sal" topesti baga-l si tu in cuptorul cu microunde

| Rusu_Bogdan_1998_a1Oq a răspuns:

Daca vrei vin eu sa imi bag limba in gura ta, da-mi cateva detalii, de exemplu numarul de ani sub 14 pe care ii ai...

| Sweety14 explică:

Sinteti prosti s-au ce? Cum sa-i pun mina pe abdomen ..luati in vedere sint moldoveanca nu ma uit dupa litere scriu si eu repede

| RAY a răspuns (pentru Sweety14):

Limba romana e diferita acolo in moldova a?