anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am un plan in legatura cu iubitul meu. eu am 16 ani si el la fel, dar cred ca tot ce vrea de la mine e doar sex. m-am gandit sa merg la el acasa, ne asezam in pat, incepem sa ne sarutam, ne mangaiem.si ii zic sa se dezbrace el primul, iar cand vine momentul sa ma dezbrac eu, adica sa zica el ca hai sa o facem sau asa, eu sa ma imbrac si sa plec acasahappy. Cred ca i-as da maxim cu faza asta si dupa ii dau si papucii pentru ca e clar vrea doar sex.E bine?

14 răspunsuri:
| Foartesecret a răspuns:

Nu e chiar asa rau. Dar de ce crezi ca doar asta vrea de la tine?

| didulici a răspuns:

E acceptabil o alta solutie ar fi sa ii spui ca nu poti face sex.dar sa fii speriata sa ii spui ceva in genul :,, nu te rog opreste-te" ii spui ca ai fost la ginecolog si trebuie sa iei un tratament timp de 1 luna si nu poti sa intretii relatii sexuale...winking

| Kristinukk a răspuns:

Buna,
Imi place cum gandesti :devil), dar nu ai de unde sa stii ca e vorba doar despre sex. poate el chiar tine la tine thinking Ideea cu te duci acasa si pleci laughing e ciudata. puteti foarte simplu sa va "giugiuliti"pana la un anumit punct cand tu spui stopwinking, iar el ar trebui sa inteleaga daca nu intelege atunci poti sa-i dai papucii fara niciun stres. Baftakiss!

| didulici a răspuns:

Asa te vreauwinking

| Dianaㄨ a răspuns:

Cel mai educat si frumos mod de a termina relatia este doar printr-un "comunicat" ce explica sentimentele si parerea ta despre el.

| Demonull a răspuns:

Uuurolling on the floornasol.Hai sa -ti mai sugerez ceva.ia si o sfoara (in lipsa catuselor) il legi de pat tare sa nu se dezlege il exciti bine.dar bine de tot te dezbraci si tu macar pana la sutienlaughing si cand crezi ca e super excitat te imbraci si il lasi legat de pat tu plecand acasahappyAsta da maxim.

| FloriNk a răspuns:

Fa-l pe el sa se desbrace si zii ca ii dai papuci laughing, il faci de rusinea satului laughing

| Demonull a răspuns:

Pai mangaieri in zona intima ..pe burta pe picior sarutari..chestii de astea. Funda?big grin

| Kristinukk a răspuns:

E clar ca nu poti ajunge prea departe cu ellaughing

| FloriNk a răspuns:

Inainte sa se dezbrace mangaiel putin pe penis laughing Ai grija sa nu isi dea drumu rolling on the floor

| Adriana a răspuns:

Ai grija sa nu cumva situatia sa se intoarca impotriva ta... sa nu cumva sa te oblige vazand ce ai tu de gand.

| Đϋffγ a răspuns:

Ai primit niste sfaturi beton love struck ...sa ne ti si pe noi la curent cum a decurs `ziua cea mare` rolling on the floor

| Wooky a răspuns:

Daca il legi de pat nu o sa stea pe veci legat straight face. Daca are si gasca. poate iti iei si bataie >_

| SiNeddHahaha a răspuns:

Incearca sa il faci sa creada ca este doar un joc legatul cu sfoaralaughing